Zwembad in de tuin laten aanleggen? Dit zijn de mogelijkheden

0
760
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Een zwembad in de tuin laten aanleggen is een grote droom voor veel mensen. Door een eigen zwembad in de tuin te laten aanleggen kan jij zwemmen wanneer jij dat wilt en hoef je het zwembad niet langer te delen met anderen. Bovendien haal je met een zwembad het vakantiegevoel naar jouw eigen tuin. Ben jij gek op zwemmen en wil je een permanent zwembad in de tuin laten aanleggen? Er zijn veel verschillende soorten zwembaden beschikbaar, waardoor het lastig kan zijn om het juiste zwembad te kiezen. Om jou te helpen met het maken van de juiste keuze hebben wij alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

Een polypropyleen zwembad

Ben jij op zoek naar een zwembad dat relatief snel geplaatst kan worden en goed tegen een stootje kan? Dan is een polypropyleen zwembad de beste keuze. Een polypropyleen zwembad is een zwembad gemaakt van duurzaam, hoogwaardig kunststof. Het zwembad heeft een lange levensduur en behoeft zeer weinig onderhoud. Het materiaal van dit zwembad is goed bestand tegen warmte, chloor en andere chemicaliën. Het polypropyleen is vuilafstotend, krasvrij, uv-bestendig, milieuvriendelijk en volledig recyclebaar. Polypropyleen zwembaden worden op maat gemaakt in een werkplaats en in hun geheel naar de juiste locatie vervoerd. Hierdoor kunnen ze relatief snel geïnstalleerd worden, waardoor jij zo snel mogelijk van jouw zwembad in de tuin kunt genieten.

Folie zwembaden

Wil jij een zwembad met een afwijkende vorm of afmeting in jouw tuin laten plaatsen? Dan is een folie zwembad iets voor jou. Een foliezwembad is een zwembad dat veel mogelijkheden biedt. Ze zijn zowel voor binnen als buiten geschikt en kunnen met allerlei verschillende accessoires worden verrijkt. Een foliezwembad is ongevoelig voor schimmel, leverbaar in verschillende kleuren en motieven, heeft een hoge kleurvastheid en is volledig uv-bestendig.

Een zwemvijver

Wil jij genieten van heerlijk zwemwater in de tuin, maar wil je geen blauw zwembad in de tuin laten plaatsen? Dan is een zwemvijver iets voor jou. Een zwemvijver is een vijver die diep en schoon genoeg is om in te zwemmen. Met een zwemvijver geniet je het hele jaar door van een prachtige vijver, waar je in de zomer een heerlijke, verfrissende duik in kunt nemen. Zwemvijvers bestaan uit een zwemgedeelte en een filtergedeelte. Het water in de vijver wordt schoon en helder gehouden met een UVC-lamp en de juiste mix van vijverplanten. Een zwemvijver is een milieuvriendelijke manier om te genieten van schoon zwemwater in jouw tuin.