Zorg voor de juiste sfeer in uw slaapkamer

0
602
Design en lifestyle

De slaapkamer

De slaapkamer moet een visueel stimulerende en comfortabele ruimte zijn, waar we ons kunnen afzonderen en kunnen uitrusten. Even helemaal onttrekken uit ons drukke bestaan.
Wat mij betreft mag er meer romantiek in de slaapkamer maar doe het ingehouden en smaakvol. Een slaapkamer is er tenslotte ook voor de rust.

Spannende slaapkamer

Houdt bij het inrichten van de slaapkamer privacy en beslotenheid in uw achterhoofd.
Het is namelijk de meest persoonlijke ruimte van het huis. Kies onopvallende maar uitnodigende meubelen en plaats bijvoorbeeld een mooie spiegel.
Een spiegel in de slaapkamer kan voor een spannend effect zorgen maar een spiegel kan ook juist de romantische sfeer geven.

Zorg ook voor een goed lichtplan, meerdere lichtpunten die afzonderlijk gedimd kunnen worden.

Romantische slaapkamer

Creëer een romantische en intieme sfeer door mooi bedlinnen met mooie grote kussens. romantische lampen zoals een kroonluchter, een statige stoel en een mooie spiegel.
Een intieme, warme sfeer maak je ook met rode en gele kleuren. Durf het maar eens!

Kleine slaapkamer

Puur wit zorgt voor een schitterende weerschijn op muren en plafond.  Witte tinten maakt in combinatie met een spiegel  de kleinste slaapkamer ruimtelijk.

Met weinig middelen kunt u een uitnodigende en toch intieme slaapkamer maken. Warme kleuren, wit linnengoed, mooie spiegel en verlichting, een chaise longeu die de sfeer bepalers van de ruimte zijn.