Styling

Zomaar wat bijzondere huisdecoraties

Geschreven door admin

Er zijn zoveel bijzondere huisdecoraties, dat ik ze graag met je wilt delen. Zelf wist ik niet eens dat er zoveel grappige huisdecoraties te koop zijn.

Wist je dat retro best wel in is?

Kijk eens bijvoorbeeld naar deze retro vuilnisbak. Ideaal om een unieke retrodecoratie in je keuken te brengen. Een metalen vuilnisbak met uitneembare plastic binnenbak en een handig pedaal om het deksel te openen. Te verkrijgen in diverse kleuren. Doe er gelijk wat van die leuke ouderwetse retro colablikjes bij. Staat bijzonder leuk.

Behalve retro is ook de glazen fototoestel als fotolijst heel bijzonder. Of een glazen fotolijst in de vorm van een nostalgische radio. En zo zie ik er nog veel meer van die grappige fotolijsten. Zo decoreer je je huis op een bijzondere manier.

Als je dol bent op hotdogs en hamburgers, dan moet je de fast food retro wandklok in je keuken hebben hangen! Gemaakt van hout en heel bijzonder ontworpen. Zelfs een Kamasutra wandklok is te verkrijgen … als je hier dol op bent.

Ben je bijvoorbeeld een film liefhebber, dan zou je eens moeten kijken naar de cinema metalen bord. Een vintage design welke geweldig is voor filmfreaks. Of wat dacht je van een foto van Frankenstein op een linnen canvas? Als we toch bezig zijn met griezelige films, moet je maar eens de bloedbad stickers zien. Plak hem bijvoorbeeld op je douchegordijn ….

Heb je wat geld? Laat je geld niet zomaar door de wc spoelen. In de keramieken toileten spaarpot spaar je je geld eenvoudig en op een grappige manier. Je gooit weliswaar je geld in de wc, maar je spaart ook nog eens. Maar ook een spaarpot in de vorm van een reiskoffer en alle andere bedenkbare vormen zie je hier.

Wat ik ook persoonlijk leuk vind is de tijdschriften houder. Een bakje in de vorm van een opgerolde krant waar je dus je tijdschriften in bewaart. Heel handig en bijzonder gepast!

Eigenlijk zijn er zijn zoveel leuke huisdecoraties verkrijgbaar, dat je zelf eens zou moeten gaan kijken. De gekste en de meest bijzondere huisdecoraties heb ik hier gezien. Ik raad je aan zelf een kijkje te gaan nemen op de website van Justgoodle.com.

Behalve huisdecoraties hebben ze ook huishoudelijke spullen. Van eenvoudige strijkijzer tot stoomreinigers. En eigenlijk nog veel meer dan dat. Kijk zelf maar op de website van Justgoodle.com.