Zo zit je in de herfst toch lekker warm buiten

0
751
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Heb jij ook een prachtige tuin, waarvan je niet alleen in de zomer wil kunnen genieten? Er zijn verschillende manieren om ook tijdens de herfst buiten te zitten. In dit artikel zetten we een aantal van deze mogelijkheden voor je op een rijtje. Bovenal is het raadzaam om je tuin zo in te richten, dat er op ieder moment van het jaar iets in bloei staat. Kies bijvoorbeeld voor planten met een bloeiperiode in de zomer, plantjes met een bloeiperiode in de herfst, enzovoorts. Een hovenier kan tips geven om je tuin op een gezellige, sfeervolle wijze in te richten! Ook op internet vind je hier veel nuttige informatie over.

Maak gebruik van een terrasverwarmer

Een van de manieren om ook in de herfst buiten te kunnen zitten, is het gebruik van een terrasverwarmer. Je kunt deze apparaten tegenwoordig eenvoudig online bestellen, waarbij je de keuze hebt uit een breed scala aan modellen. Kijk goed naar het bereik van de terrasverwarmer, om er zeker van te zijn dat iedereen op het terras het warm heeft.

Nog prettiger is het, wanneer je de terrasverwarmer op een veranda kunt gebruiken. Met een veranda zit je boven de grond, waardoor het vaak net iets minder koud is. Zeker wanneer je ook aan het begin van de winter nog buiten wilt zitten! Er kan sprake zijn van grondvorst, waardoor je voeten al snel koud worden als deze op de grond staan.

Plaats een jacuzzi in de tuin

Naast een terrasverwarmer kan ook een jacuzzi je warm houden tijdens de herfst. Zet de jacuzzi op een centrale plek neer, zodat je vanuit de jacuzzi van je tuin kunt genieten. Het is verstandig om de jacuzzi onder een overkapping te plaatsen. Zo kun je deze het hele jaar door blijven gebruiken.