Zo verdien je aan oude metalen bij het verbouwen

0
173
oud koper inleveren
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Zou je graag geld willen verdienen aan oude metalen bij het verbouwen? Dit is heel goed mogelijk. Er komt tijdens het verbouwen vaak veel bouwafval vrij. Als je een nieuwe badkamer wil laten plaatsen, dan kun je bijvoorbeeld de oude kranen nog apart inleveren en er geld voor krijgen. Het meest gevraagd op dit moment is toch wel koper. Let dan goed op de oud koper prijs bij Oudmetaalhandel. Het kan zijn dat je nog heel wat tegenkomt en dan kun je ook dat weer inleveren en er een leuk bedrag voor krijgen. 

Koper is erg gewild

Tijdens het verbouwen komen er verschillende materialen vrij en daarbij kan er ook koper vrijkomen. Omdat koper er gewild is, wordt daar een hoge prijs voor aangeboden als je het in gaat leveren. Naast koper kun je ook RVS, aluminium, lood en zink het beste apart inleveren. Ook daarvoor krijg je namelijk nog leuke bedragen terug. Let er wel goed op waar je het in gaat leveren, want bij deze bedrijven moet alles worden verwerkt volgens de Europese regelgeving. Je verdient dan zelf geld omdat je het apart in gaat leveren, maar het is ook beter voor het milieu omdat het hergebruikt kan worden of ze kunnen het recyclen. 

Zelf wegbrengen of op laten halen? 

Op het moment dat je aan het verbouwen bent en er komen veel metalen vrij, dan kun jij een keuze maken of je het op gaat sparen en naderhand zelf in gaat leveren. Als het erg veel is, dan komen ze het vaak ook bij je ophalen. Je zou dan even moeten kijken wat voor jou het meest voordelig is. Wanneer dat jij er namelijk ver voor moet rijden is je winst al weg. Je zou het dan beter thuis op kunnen laten halen en dan houd je er ook echt wat aan over.

Blijf daarom extra alert als je binnenkort bouwplannen hebt. Je kunt namelijk geld verdienen aan oude metalen. Veel mensen weten het niet en brengen het gewoon naar de milieustraat en dan zijn ze er vanaf. Ze betalen er dan vaak ook veel geld voor, maar waarom zou je dat doen als je er zelf ook geld aan kunt verdienen? Jij weet het nu, dus jij kunt er nu geld aan verdienen als je gaat verbouwen.