Design en lifestyle

Je wilt natuurlijk dat je interieur er fleeky uitziet. Maar wij snappen dat je in de winter iets anders wilt dan in de zomer. Het wordt kouder en donkerder en dan wil je na een lange werkdag niks lievers dan in een gezellig en warm huisje thuiskomen. Wij geven tips hoe je dit kan doen!

Zorg voor verlichting

We gaan in het donker weg en komen in het donker weer thuis. Jup, het is weer zover! We willen niet in tl buizen verlichting zitten dan, aangezien ‘grootlicht’ niet gezellig is. Zorg daarom dat je meerdere kleine verlichtingen hebt voor een gezellige sfeer. Ook kan je alvast die kerstverlichting uit de doos halen en gewoon al gezellig ophangen. Vergeet niet een leuke kaarsen tafel te maken. Want laten we eerlijk zijn, de avond is pas compleet met een dekentje over je heen, een filmpje op en kaarsjes aan!

Kies een vloerkleed uit

Een vloerkleed zorgt voor een warme sfeer en geef je ook warme voeten! Een hoogpolig vloerkleed is lekker dik en is ook ideaal om met een paar grote kussen op te zitten voor de openhaard. Ben jij nou iemand die altijd onhandig is? Ben je bang dat er binnen de kortste keren je eten of drinken er overheen is gegooid? Dan zijn tapijten van Nieuw-Zeelandse wol de oplossing. Doordat het wol vettig is, hechten vlekken zich er moeilijk aan! Er is voor iedereen wat wils maar er zijn ontzettend veel tapijten!

Dekentjes en kussentjes

We hadden het al eventjes kort benoemd: maar dekentjes en kussentjes zijn een pré voor een gezellig huis. Het is koud en misschien is de winterdip al flink aanwezig? Niks is fijner dan om de onder dekentjes en tussen kussens weg te kruipen. Nodig je best friend of je liefde uit en de chill avond kan beginnen!

Ruim je huis een beetje op

Een absolute ‘coziness killer’ is troep en viezigheid. Tijd dus om eerst het huis een beetje op te ruimen en de stofzuiger door het huis te halen. Wedden dat je daarna echt lekkerder kan ontspannen en lekker op de bank kan gaan zitten. Met alle bovenstaande tips, lekker eten en drinken en misschien een gezellig muziekje is jouw huisje het allergezelligste stulpje in omstreken geworden!