De tuin, we brengen er heel wat uren door. Zodra de zon door de wolken breekt en de temperatuur rond de 20 graden zit trekken we massaal naar buiten. We gaan enthousiast aan het werk in de tuin, trekken de barbecue uit de schuur of ploffen uitgebreid op het terras om te genieten van het heerlijke zonnetje. Omdat we op jaarbasis relatief veel tijd doorbrengen in de tuin, is het belangrijk dat de tuin een sfeervolle plek is waar we graag zijn. Wil je dat jouw tuin sfeer en luxe uitstraalt? Met de volgende tips creëer je een prachtige tuin.

Het belang van goede bestrating

Een sfeervolle tuin met een luxe uitstraling begint bij het laten aanleggen van goede bestrating. Dat betekent de grindtegels en betontegels links laten liggen en kiezen voor bestrating met een chiquere uitstraling, zoals keramische tegels. Met keramische tegels geef je jouw tuin een sfeervolle, luxe uitstraling, zonder dat de bestrating alle aandacht opeist. Wil jij keramische tegels laten leggen in jouw tuin? Het leggen van keramische tegels is een lastige klus die je het beste kunt laten uitvoeren door een specialist. Zo weet je zeker dat jouw keramische tegels een goede, stevige ondergrond hebben en op de juiste manier worden gelegd. Hierdoor kun jij jarenlang onbezorgd genieten van prachtige bestrating.

Less is more

Eén van de belangrijkste regels voor een sfeervolle tuin is: Less is more. Keramische tegels vormen een goede, stabiele basis voor een sfeervolle tuin. De rustige kleur van keramische tegels zorgen er namelijk voor dat alle andere objecten in de tuin ook gezien worden. Kies je voor een tuin met een sfeervolle, luxe uitstraling? Vermijd dan kleine decoratiematerialen en kies in plaats daarvan voor een aantal opvallende items en een goed tuinset met een krachtige uitstraling. Zo voorkom je dat de tuin een rommelige uitstraling heeft en zorg je ervoor dat alle items de aandacht krijgen die ze verdienen.

24/7 een mooie tuin dankzij goede tuinverlichting

Wil je 24/7 kunnen genieten van jouw mooie tuin? Dan is goede tuinverlichting van groot belang. Tuinverlichting zorgt er niet alleen voor dat jouw prachtige keramische tegels ook in het donker zichtbaar zijn, het zorgt er ook voor dat je in het donker zonder gevaren jouw weg door de tuin kunt vinden. Goede tuinverlichting kan daarnaast gezien worden als een onderdeel van inbraakpreventie én zorgt ervoor dat jouw tuin ook in het donker een sfeervolle uitstraling heeft. Met prachtige keramische tegels, minimalistisch vormgegeven tuindecoratie en goede tuinverlichting heeft jouw tuin het hele jaar door een luxe en sfeervolle uitstraling.