De feestdagen staan weer voor de deur en de winkels hangen vol met de tofste nieuwe outfits voor Kerst en Oud & Nieuw. Waarschijnlijk heb je ook in je mailbox de nieuwste trends al gezien die de webshops dit jaar hebben. In principe komen de meeste jurkjes, jumpsuits, tops, rokjes en flared pants wel een beetje op hetzelfde neer: zwart en zilver, al dan niet in combinatie met glitters. Niet super persoonlijk, als je het mij vraagt. In dit artikel geef ik je een aantal tips om jouw feestoutfit dit jaar nét dat beetje extra te geven.

Persoonlijke sieraden

Niets is vandaag de dag zo hip en trendy als sieraden. In winkels en webshops vliegen de sieraden over de toonbank onder het mom van “arm-party’s” of “aar-party’s”. Dat is hoe ze tegenwoordig een stijlvolle combinatie van meerdere sieraden in of aan een lichaamsdeel noemen. Ook als je outfit wat saai en zwart lijkt, krijg je hierdoor een hele andere en meer feestelijke uitstraling. Top het af met een mooi paar glitter- of gewone chique zilveren sieraden en jij bent klaar om te shinen! En wil je echt wat meer persoonlijke items dragen? Neem dan eens een kijkje bij DC Zilver Juwelier.

Happy New Hair

Iets wat je outfit ook net wat extra’s kan geven, is je haar. Zeker wanneer je langer haar hebt, kun je hier rond de feestdagen alle kanten mee op. Zo is het helemaal in om scrunchies in je haar te dragen. Ze zijn werkelijk in alle kleuren, materialen en tinten te verkrijgen, dus vast wel iets wat bij jou outfit matcht!

Geen inspiratie? Stap dan gewoon eens bij de kapper binnen. Laat het mooi opsteken, lekker met volume krullen of juist eens mooi stijlen. Houd er echter wel rekening mee dat heel veel mensen dit idee hebben in december, dus wees op tijd!

Toffe panty’s

Wat deze winter ook weer helemaal terugkomt zijn panty’s die nét wat aparter zijn dan de gewone basic panty’s in jouw kast. Zo kun je je kerstoutfit afmaken met glitterpanty’s, of panty’s met stippen, strepen of schattige strikjes. Zeker de stippen zullen we deze feestdagen veel terugzien.