Trends

De woontrends voor het najaar van 2017

Geschreven door admin

Je wilt natuurlijk dat je woning er altijd op-en-top uitziet. Dus ook in het najaar van 2017. Maar wat zijn nou eigenlijk de woontrends voor deze periode? Hieronder staan een aantal leuke ideeën om jóuw woning mee op te fleuren voordat het jaar ten einde komt.

Kleuren

Het is altijd fijn om wat frisse kleuren in je woning te hebben. In het najaar van 2017 worden deze kleuren weer helemaal hip. Natuurlijke kleuren als grijsblauw, donkerblauw, en donkergroen zullen mooi en elegant staan in jouw woning. Maar ook warmere tinten zullen zeker hun bijdrage leveren aan de gezellige sfeer in je huis; aardetinten, zoals bijvoorbeeld goud, dieprood, en terracotta, zullen in het najaar van 2017 weer populair worden. Door de aardse tinten van de kleur terracotta zal jouw woning een hele warme, mooie sfeer krijgen.

Stijlen

In 2017 werden de populaire woonstijlen iets anders dan in de vorige jaren. Kernwoorden van woontrends uit 2017 zijn stoer, industrieel, warm, en vooral: denim. Afgelopen jaar kregen meer en meer stijlliefhebbers last van de zogenoemde ‘denim drift’: in veel huizen bevond zich wel iets van denim. Ook in het najaar zal denim een gezellige sfeer aan je huis geven. Wil je liever voor iets originelers gaan, dan kun je voor industriële meubels kiezen, bijvoorbeeld in de kleuren donkergrijs of grijszilver.

Urban jungle

Wat inmiddels ook steeds populairder wordt, is de zogenaamde ‘urban jungle’. Dit betekent eigenlijk vooral: een jungle in je huis. Hoe meer planten, hoe beter, toch? Zeker in het najaar is het fijn om een warme, gezellige sfeer in je woning te hebben. Door veel planten in je huis te zetten, creëer je dat warme, natuurlijke gevoel.