Literatuur inspiratie

Je hebt eindelijk jouw droomhuis gekocht of gehuurd. Alles is naar je wens, maar dan komt het moeilijkste. De inrichting. Je hebt een prachtige bank gekocht, maar welke kussens moet je er bij kiezen? Welke salontafel past mooi bij het dressoir dat je in de winkel gezien hebt? Hoe maak je met kleine accessoires jouw huis een thuis? Iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren, maar inspiratie kun je overal vandaan halen. Je kunt naar een woonwinkel gaan en rondneuzen, je kunt bij vrienden en familie op bezoek gaan, maar je kunt ook eens een kijkje nemen in woonmagazines.

Woonmagazines zijn er in verschillende vormen. Je hebt de oude, maar vertrouwde gedrukte tijdschriften. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

– VT-wonen magazine;

– Eigen Huis en interieur

– Stijlvol wonen.

Het voordeel van een gedrukte magazine is dat er algemene onderwerpen in staan voor alle lezers wat er wellicht voor kan zorgen dat je uit jouw comfortzone komt.

Maar tegenwoordig zijn er ook een online versies. Ook wel een online magazine. Vaak is dit in de vorm van een inspiratieblog. Hierbij kun je denken aan:

– ikWoonfijn;

– VTwonen;

– Pinterest

Het voordeel aan een online magazine of inspiratieblog is dat je ze lekker vanuit je luie stoel kan bezoeken. Je hoeft niet naar de winkel om een magazine te halen of een duur abonnement af te sluiten van een minimaal aantal maanden. Ook kun je via een online magazine of inspiratieblog zoeken op jouw stijl, favoriete kleur of meubelen. Op deze manier kun je inspiratie op doen die het beste bij jou past. Zoek je iets specifieks voor jouw interieur? Maak gebruik van de zoekfuncties die het gemakkelijk maken om snel te vinden wat je zoekt. Wil je graag blauwe accessoires in jouw interieur toevoegen. Zoek dan op “blauw accessoires” en vindt wat snel je zoekt. Daarnaast krijg je vaak bij de door jou gezochte artikelen soortgelijke advertenties waardoor je nog meer inspiratie op kan doen. Gemakkelijker en sneller is onmogelijk.