Tegenwoordig is er een sterk wisselende mening over het interieur. Moet een ruimte nou ingekleed zijn met grote meubels en weinig accessoires of geniet het de voorkeur om een sfeervolle ruimte in te richten met veel leuke aankleding in de vorm van woondecoratie.

Wij zijn van mening dat in beide situaties woondecoratie een leuke toevoeging kan zijn op de woonkamer. Om de woonkamer zo sfeervol mogelijk in te richten denken wij dat ook een ruime strak ingerichte woonkamer met grote meubels een leuke finishing touch zou kunnen krijgen door de toevoeging van bijvoorbeeld een leuk beeldje. Een beeldje trekt de aandacht, maar zorgt ook voor een mooie opvulling en aankleding van de ruimte zelf.

Tip van de week
Persoonlijk zijn wij sindskort erg liefhebber van de Forchino beeldjes. Forchino is een schilder die geboren is in 1952. Deze kunstschilder ontwikkeld leuke beeldjes met daarin een creatieve touch. Deze beeldjes zijn zeker een meerwaarde voor de stijling van uw woonkamer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lelijk eendje, maar ook het beeldje van een advocaat, slager of een barbecue man.

De beeldjes van Forchino zijn tevens goede investeringen. De beeldjes worden nagekeken door Forchino zelf en voorzien van een certificaat. Daarnaast worden er per beeldje maar maximaal duizend stuks verkocht. Daarna worden er geen nieuwe beeldjes meer gemaakt. Op deze manier blijven de beeldjes dus ook zeer uniek.

Kleurkeuze is belangrijk
De kleurkeuze van het beeldje is erg belangrijk. Zo dient u er namelijk wel rekening mee te houden dat u de kleuren van het beeldje dat u op het oogt heeft wel matchen bij de kleuren van uw woonkamer. Wij raden mensen altijd aan om even de afbeelding van het desbetreffende beeldje af te drukken en deze even op de plaats waar het beeldje komt te staan, te houden.

De beeldjes van Forchino zijn in Nederland verkrijgbaar bij Het Gooische Hofje. Zij zijn gevestigd op de Leeuwenstraat 31 in Hilversum.