Woonartikelen te duur? Dat hoeft niet!

0
494
Design en lifestyle

Je huis, een eigen plek waar je altijd jezelf kunt zijn. Omringd door spullen die je met zorg hebt uitgekozen en waar je helemaal blij van wordt. Het is ontzettend leuk om met de styling van je interieur bezig te zijn. Je doet inspiratie op uit woonbladen, kijkt naar allerlei Tv-programma’s over woninginrichting en struint de mooiste meubelzaken af. Je kiest accessoires die het helemaal af maken. Sfeervolle lampen, vazen met bloemen en speciale verzamelobjecten. De inrichting van je huis laat zien wie jij bent en wat jij belangrijk vindt.

Black Friday

Jij wilt je eigen plekje zo mooi en sfeervol mogelijk maken. Toch loop je bij het shoppen je vaak tegen de kosten aan. Stap jij ook altijd als eerste op die ene heerlijke bank af, die volmaakt in je interieur zou passen? Om dan vervolgens steil achterover te slaan van de prijs? Dan is er nu goed nieuws voor je: Black Friday! Ontstaan in Amerika, maar inmiddels helemaal overgewaaid naar Europa. Save the date en zet een groot kruis in je agenda, want op 29 november 2019 is het Black Friday in Nederland!

Wat is Black Friday

Black Friday betekent letterlijk ‘zwarte vrijdag’. In de Verenigde Staten is dit de dag na Thanksgiving, een traditioneel najaarsfeest van dankbaarheid. In de jaren vijftig van de vorige eeuw werd de term ‘black friday’ voor het eerst gebruikt vanwege de enorme verkeersdrukte op die dag. Tegenwoordig wordt deze vrijdag vooral gezien als een startschot voor de decemberinkopen. Veel winkels hebben speciale aanbiedingen en geven extreem hoge kortingen. Ze openen hun deuren al heel vroeg, maar ondanks dat staan er vaak lange rijen mensen te wachten.

Sla je slag

Zowel in de winkels als online kun je profiteren van hoge kortingen. Ook veel grote namen doen mee aan deze koopjesrace. Zo kun je op Wehkamp Black Friday heerlijk online shoppen. Vanuit je eigen luie stoel met een kopje thee lekker snuffelen tussen allerlei mooie items die geweldig zouden staan in jouw interieur. De meeste Black Friday aanbiedingen zijn trouwens langer geldig dan alleen op die ene dag. Zo kun je rustig rondkijken tussen al die woonartikelen, die nu opeens wél betaalbaar zijn. Kun jij toch nog in je eigen huis op die heerlijke nieuwe bank ploffen!