Woonaccessoires als relatiegeschenk

0
433
Design en lifestyle

Relatiegeschenken zijn cadeaus of geschenken die gegevens worden aan (zaken)relaties en personeel bij speciale gelegenheden, bijvoorbeeld in december tijdens de feestdagen. Het komt vaak voor dat deze geschenken bedrukt worden met het logo van het bedrijf dat ze weggeeft, maar dat is niet altijd het geval. De trend die laatst jaren is opgedoken is het geven van woonaccessoires als relatiegeschenk. Woonaccessoires zijn een persoonlijker cadeau en je hebt er echt iets aan. Natuurlijk is het leuk als je een pen krijgt met een logo erop of bedrukt badtextiel, maar met toffe woonaccessoires geef je echt het gevoel dat je er over na hebt gedacht. Dit geeft het geschenk kracht en wordt vanzelfsprekend meer gewaardeerd.

Lampen, dekens en fotolijsten cadeau doen

Men is anno 2016 wel klaar met de ‘promotieartikelen’ die ze krijgen als relatiegeschenk. Daarom is het belangrijk als bedrijf om mee te gaan met de trends op het gebied van relatiegeschenken. Woonaccessoires weggeven als relatiegeschenk is de trend van 2016 en valt erg goed in de smaak. Bedrijven zijn er mee begonnen tijdens de traditionele relatiegeschenk periode van kerst, waar je je relaties en personeel even goed verwend en bedankt voor de prettige samenwerking van het afgelopen jaar. Een van de populairste geschenken waren gave kamerlampen die passen bij meerdere interieur stijlen. Ook werden er veel dekens en fotolijsten cadeau gedaan.

Relatiegeschenken om te bedanken voor de prettige samenwerking

De nieuwe trend op het gebied van relatiegeschenken is zeer goed ontvangen in de bedrijfswereld. Zakenpartners en personeelsleden waren duidelijk beter tevreden met de nieuwe stijl van geschenken weggeven tijdens de kerstperiode. Artikelen waar je iets aan hebt, in plaats van de bedrukte pennen die meestal toch belanden in een kast waar ze vervolgens nooit meer uitkomen. Woonaccessoires als relatiegeschenk zullen dus naar het schijnt ook in 2016 de trend zijn op het gebied van relatiegeschenken. Zorg ervoor dat je als bedrijf niet achter loopt en bedank zakenrelaties en personeel met originele relatiegeschenken!