Welke vloer past het beste bij jou?

0
637
Quick step laminaat
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Wanneer je er aan zit te denken om een nieuwe vloer aan te schaffen, kom je al gauw voor een lastige keuze te staan. Er zijn meerdere opties voor vloeren en in dit artikel zullen we hier meer duidelijkheid over geven. Lees snel verder en leer meer over het aanbod van vloeren en ontdek welke vloer het beste bij jou past.

Een pakket vloer aanschaffen

Een pakket vloer ziet er schitterend uit. Het enige nadeel is dat hier een prijskaartje aan zit. Je betaalt veel geld voor een pakketvloer, maar het voordeel dat je dan krijgt is dat je jaren met een pakketvloer kunt doen (misschien wel 10 – 20 jaar). Daarnaast is een pakketvloer niet makkelijk om aan te leggen en is het beter om een specialist in te schakelen. Tot slot vraag een pakketvloer om wat onderhoud. Eens per jaar zal je de vloer moeten invetten om het hout goed te houden. Meer informatie over pakket vloeren inwinnen? Neem dan eens een kijkje op deze website.

Een laminaat vloer aanschaffen

Een goedkopere optie zou een laminaat vloer zijn. Deze zijn over het algemeen eenvoudig aan te schaffen en kun je zelf installeren. Zo zijn er quick step laminaat vloeren verkrijgbaar, wat het eenvoudiger maakt om een laminaat vloer zelf te leggen. Het voordeel van een laminaat vloer is dat ze een gladde bovenlaag hebben, waardoor je ze eenvoudig kunt schoonmaken zonder dat je vlekken in de vloer krijgt. Daarnaast zijn laminaat vloeren goed betaalbaar en zien ze er bijna hetzelfde uit als pakket vloeren. Er zijn laminaat vloeren uit verschillende prijsklassen verkrijgbaar, maar daarbij moet wel gezegd worden dat er veel verschil zit in de kwaliteit van de laminaat vloeren. Klik hier voor een quick-step laminaat.