Wat zijn de bekendste merken voor prullenbakken?

0
373
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Een goede prullenbak is niet alleen handig, het ziet er ook nog eens goed uit. Het is dan ook belangrijk dat je prullenbak goed bij de rest van het interieur past. Gelukkig zijn de opties en merken eindeloos als het gaat om prullenbakken. Voor ieder interieur is er wel een geschikt model. Wij vertellen je wat de bekendste merken zijn!

 

Wesco prullenbak

 Een Wesco prullenbak voor in de keuken is erg populair, steeds meer mensen kiezen voor dit merk. Niet alleen omdat het een stijlvolle prullenbak is, die in iedere keuken geschikt is, maar ook omdat de levensduur een stuk langer is dan andere merken. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat deze prullenbak snel kapot gaat.

 

Brabantia

 Als je op zoek bent naar een pedaalemmer kun je kiezen voor een Lilo of natuurlijk een Brabantia pedaalemmer. Brabantia focust zich voornamelijk op het produceren van pedaalemmers en dat doen ze goed! De pedaalemmers zijn duurzaam en van goede kwaliteit. Ook zijn er allerlei verschillende soorten te koop.

 

EKO

 Het prullenbakken merk EKO heeft een zeer uitgebreid assortiment. Van pedaalemmers tot afvalbakken met een sensor en ga zo maar door. Door de ruime keuze is dit merk gewild bij een breed publiek. Als je op zoek bent naar een prullenbak, zal je hoe dan ook slagen bij EKO. De meeste modellen zijn gemaakt van RVS.

 

Hailo

 Ook Hailo heeft allerlei verschillende soorten prullenbakken. Net als EKO kun je hier terecht voor een pedaalemmer, maar daarnaast maken zij ook een hoop inbouwprullenbakken. Wat erg handig is, is dat je hier ook direct je afval mee kan scheiden. Het merk staat dan ook bekend om eenvoud en gemak. De prullenbakken zijn vooral populair bij gezinnen die een hoop afval te verwerken hebben. Het assortiment is ruim en de opties zijn eindeloos.