Wat voor tuinset past bij mij?

0
209
WonenWonen

Heb je nog geen tuinset of wil je de oude graag vervangen, maar weet je niet goed wat het beste past bij jou en jouw tuin? Lees dan verder, want in dit artikel lees je over verschillende soorten tuinsets; zo is de keus snel gemaakt!

Lekker loungen

Vind je het heerlijk om in het zonnetje een boek te lezen of te zonnebaden? Ga dan voor een loungeset en koop er een ligbed bij; zo heb je elke dag het vakantiegevoel in je eigen tuin. Maak een lekker hoekje om in de zon te luieren met een bank en zachte kussens, comfortabele stoelen en een salontafel waar je jouw drankjes op kunt zetten. Er is een loungeset voor elk budget en bovendien kun je er zelf eentje maken met oude houten pallets; zo hoef je alleen te investeren in de kussens.

Heerlijk dineren

Ben je niet zo van het loungen? Dan past een grote eettafel in de tuin misschien beter bij je. Zo kun je in de zomer gezellig BBQ’en met vrienden, romantisch dineren met je partner of lang tafelen terwijl de kinderen in de tuin spelen. Maak de eettafel compleet met mooie tuinstoelen en kies voor prikkabels om het gemoedelijk te maken. Tuinmeubelen in Arnhem kopen doe je heel makkelijk online of bezoek een tuincentrum om een goed beeld te krijgen van je nieuwe eethoek in de tuin.

Meerdere terrassen 

Heb je een grote tuin of is de tuin ingedeeld in meerdere hoeken? Maak dan van elke hoek een terras! Zo kun je de hele dag wisselen tussen zon en schaduw en zie je meer van de tuin. Dit is niet alleen een leuk idee voor je eigen tuin, maar ook voor de tuin van een vakantiehuis. Je kunt de tuin heel leuk indelen met een bistrotafel en -stoelen op terras één, voor het tweede terras kies je een bankje en voor een derde terras een grotere tafel waar je aan kunt ontbijten of dineren.