Wat voor soort units kan ik huren?

0
196
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Zit je erover na te denken om een unit in de tuin te zetten? Dat is niet vreemd, want er zitten veel voordelen aan. In dit artikel belichten we verschillende soorten units en waar ze voor dienen; zo heb jij snel de juiste unit in je tuin staan!

Thuiswerken in alle rust

Ben je ZZP’er, heb je een bedrijf aan huis of werk je sinds de COVID-19 tijd veel thuis? Dan kan een kantoorunit een goed idee zijn; je creëert meer ruimte en zorgt ervoor dat werk en privé goed gescheiden blijven. Door een kantoorunit te huren kun je in alle rust je werkzaamheden verrichten, administratie bijhouden en klanten of cliënten ontvangen; een perfecte oplossing, dus!

Zorgunits

Moet je binnenkort mantelzorg gaan geven aan je partner of je kind of doe je dit al enige tijd? Mantelzorg is een vermoeiende taak en soms heb je behoefte aan ruimte voor jezelf. Dit kan door een zorgunit te huren bij Thuis aan Huis. Een zorgunit biedt jouw dierbare die zorg nodig heeft de kans om langer thuis te wonen, een eigen plek te hebben en tegelijkertijd alle middelen die nodig zijn ter beschikking te hebben. Het maakt het bieden van mantelzorg een stukje makkelijker en geeft jou als mantelzorger de mogelijkheid om thuis tot rust te komen.

Units voor in de bouw 

Heb je een bouwbedrijf? Dan kan een unit niet ontbreken! Er zijn verschillende soorten units om te huren; zo kun je toiletunits of toiletwagens huren, zijn er schaftketens in verschillende formaten en zijn er zowel kantoorunits als directie units beschikbaar. Door een unit te huren, kunnen de medewerkers zich terugtrekken tijdens de pauzes en kunnen ze zowel in de hete zomers als bij slecht weer schuilen – dat is wel zo fijn!