Wanden in huurwoning

0
469
Design en lifestyle

Wanneer jij in een huurwoning woont, mag je niet alles aan de muren bevestigen, toch wil je soms wat anders met de muur doen en in dit artikel beschrijven we een paar alternatieve wand trends. Ook leuk omdat de koude dagen eraan komen en je toch voornamelijk binnen zal zijn.

Krijt

Vaak schilderen we de muren met verf en andere chemische stoffen, een alternatief kan dus krijt zijn. Echter is het handig wanneer de muur voorzien is van krijtverf of van een krijtbord. De natuurlijke kleuren geven een levendig en natuurlijk beeld op de muur. Wat ook stoer is om met beton kleur krijt te werken, dit geeft een industriële uitstraling.

Natuur

Met natuurlijk grafische beelden met kleuren als grijs/bruin te gebruiken krijgt je huis een botanische uitstraling. Probeer dit dan te combineren met grote planten, hout en andere natuurlijke elementen.

Wandbekleding

Door jouw muur met een bepaalde textuur verf te laten aanbrengen krijg je een heel natuurlijk gevoel binnenshuis. Dit kun je dan compleet maken door bepaalde materialen als metaal of berkenbast tegen de muur aan te zetten. Zo maak je heel snel een natuurlijke sfeer in je woonkamer.

Voor de travelers

Voor de ontdekkingsreizigers en natuurlijk ook erg leuk voor kinderen, kun je een wereldkaart, gedeeltelijk of helemaal aan de muur hangen of tekenen. Cool en leerzaam voor kinderen. Er komen vanzelf gesprekken over de mooiste plekken op aarde of over je volgende vakantie!

Andere decoratie

Naast muurdecoratie, is er op internet tal van andere decoratie te vinden. Zowel voor binnen uw huis, als in de tuin. Als u bijvoorbeeld een vakantiehuisje heeft in Spanje, dan is het leuk om daar ook wat decoratie te plaatsen. Dit moet uiteraard wel passen bij de furniture die u heeft aangekocht, anders heeft u geen passend decor bij uw meubels!