Waarom zou u kiezen voor kunstgras in uw tuin?

0
618
Design en lifestyle

Hoe is kunstgras ontstaan? In de jaren ’60 werd kunstgras voor het eerst gebruikt in een sportstadion in de V.S.. Later werd het gemaakt voor verschillende voetbalclubs die problemen hadden met hun grasmatten. Het beviel goed en werd ook populairder bij andere soorten sporten. Door de vele voordelen van kunstgras wordt het ook populairder voor woon- en werkomgevingen.

Voordelen

Er zitten vele voordelen aan kunstgras. Ten eerste bij aanschaf van kunstgras is dat het veel gemak biedt en weinig onderhoud. Het is niet meer nodig om te grasmaaien, sproeien en eventueel te mesten. Dit kost vaak tijd en geld, en wordt met kunstgras overbodig. Kunstgras van www.koopjekunstgras.nl blijft mooi en ziet er realistisch uit. Je zult niet snel een kale plek ontdekken, want kunstgras bedekt het hele gazon. Een ander groot voordeel van kunstgras is dat het veilig is. Kunstgras is namelijk vele malen zachter dan gewoon gras, dus kinderen kunnen er makkelijk op spelen. Ook is het een voordeel dat kunstgras minder last heeft van ongedierte, ten opzichte van gewoon gras.

Kunstgras onderhoud

Kunstgras betekent ook weinig werkzaamheden. Er is niet veel nodig om het mooi en netjes te houden. Wanneer de vezels van het gras na een poosje zijn platgedrukt, kun je dit gemakkelijk oplossen. Het enige wat er moet gebeuren is het gazon even borstelen met een harde bezem. Hierdoor komen de vezels weer mooi rechtop te staan. Dit hoeft niet vaak te gebeuren, meestal alleen wanneer er iets op het gazon heeft gestaan. Door te bezemen haalt u gelijk ook alle bladeren en takjes, die van omliggende struiken en bomen vallen, weg. Door dit te verwijderen, zult u ook geen last ondervinden van onkruid. Uitwerpselen van dieren zijn ook niet gevaarlijk voor het kunstgras. Je kan het er gemakkelijk af halen en het tast het kunstgras niet aan. Dat wilt toch iedereen?

Waar te koop?

Mocht u interesse hebben in kunstgras, neem dan eens een kijkje op de pagina www.koopjekunstgras.nl. Op deze pagina vind je verschillende soorten kunstgras, in vele kleuren en soorten. Voor ieder wat wils. Ze verkopen kunstgras voor tuin, balkon en (dak)terras. Zij zullen u graag van dienst zijn bij het maken van een keuze. Mocht je een keuze gemaakt hebben, kun je deze makkelijk online bestellen. Je wordt op de hoogte gehouden van de levertijd van je bestelling. Mocht je de keuze nog lastig vinden, vraag dan een stalendoosje aan. Je ontvangt dan 3 kleine samples van kunstgras naar jou keuze. Langskomen kan natuurlijk ook, maar maak dan wel een afspraak van te voren. Bij www.koopjekunstgras.nl heb je minimaal 5 jaar lang garantie, en wordt je bestelling al bezorgd binnen 5 werkdagen. Mocht je liever niet zelf het gras leggen, kunnen zij dit ook voor je doen. Hiervoor heeft Koopjekunstgras vakkundige mensen in dienst, voor de aanleg van uw kunstgras.