Waarom U voor woonbeton moet kiezen!

0
528
Design en lifestyle

Woonbeton is ontzettend populair aan het worden als vloer. Laminaat lijkt inmiddels passe en woonbeton domineert de huidige trends. Dit is niet zo gek want het hebben van woonbeton brengt vele voordelen met zich mee. Lees hieronder snel over de voordelen van het hebben van woonbeton.

 

Ideaal voor in huis

 Een van de grootste voordelen van een woonbeton vloer is dat deze erg onderhoudsvriendelijk is. De vloer is namelijk makkelijk schoon te maken en bovendien ook nog eens erg hygiënisch. Dit omdat het vuil geen kans krijgt om zich te vestigen in hoekjes, gaten en kleine beschadigingen. Een woonbeton vloer wordt namelijk naadloos gelegd wat betekend dat er geen speld tussen te krijgen is. Ook is woonbeton kras vast en met een speciale coating vocht afwerend. Ideaal voor allerlei plekken in huis dus.

 

Industrieel maar toch trendy

Niet alleen is een betonlook vloer onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, kras vast en vocht afwerend. Ook is er bij deze vloer veel minder kans op brand waardoor er een hoge brandveiligheid is. Verder is de vloer ook schok dempend wat voor minder overlast zal zorgen. U zal lang plezier hebben van een woonbeton vloer omdat deze gemiddeld 15-20 jaar goed meegaat voordat deze van kwaliteit verminderd. Dit in tegenstelling tot laminaat dat na een paar jaar vaak beschadigd en verkleurd is. Woonbeton heeft dus een industriële uitstraling maar is wel modern en trendy en van hoge kwaliteit