Design en lifestyle

Wanneer je op zoek bent naar een goede manier zoekt om je televisie stevig vast te zetten en stijlvol weg te werken, dan is een tv beugel daar de ideale oplossing voor. Het is een fraaie oplossing en ben je af van dat enorm tv-meubel dat eigenlijk altijd in de weg staat. Bij zo’n tv beugel heb je ook niet maar één vast kijkhoek in je huis- of woonkamer, er zijn namelijk verschillende uitvoeringen waarmee je je scherm kunt kantelen of zelfs volledig weg kunt draaien. Een tv beugel bespaart bovendien veel ruimte is ergonomisch en oogt mooi strak in de zitkamer.

Praktisch (en) onzichtbaar
Een tv beugel is een praktische manier om je televisie op een stevige manier op te hangen. Je hangt de beugel op de meest geschikte plek en aan een stevige muur in je woon- of slaapkamer op. TV beugels zijn van zichzelf ondiep en daardoor vrijwel onzichtbaar achter je televisie, zeker als je een vaste beugel neemt. Maar als je liever geen televisiescherm in je kamer wilt zien, dan kun je ook kiezen voor een draaibare tv beugel, zodat je je televisie helemaal achter een muur kunt verbergen. Als je televisie wilt kijken hoef je de tv beugel dan alleen maar te draaien en je kunt heerlijk genieten van een leuke wedstrijd, goede serie of spannende film.

Iedere tv de juiste tv beugel
Naast de enorme keuze uit vaste tv beugels, kantelbare tv beugels en draaibare tv beugels, zijn er nog veel meer verschillende varianten op de markt. Zo zijn er vaste tv beugels die je in hoogte kunt verstellen, zodat je niet je complete beugel hoeft te gaan verhangen als je bijvoorbeeld een bank met een andere zithoogte neemt, of erachter komt dat je de beugel niet op de ideale hoogte hebt gemonteerd. En uiteraard zijn er voor televisies van alle afmetingen geschikte tv beugels verkrijgbaar: van kleine televisies met een beeldscherm van minder dan 60 centimeter (23 inch) tot enorme schermen met een diagonaal van meer dan 250 centimeter.

Een tv beugel aanschaffen
Als je op zoek bent naar een tv beugel, dan wil je natuurlijk een zo groot mogelijke keuze hebben. Zo heb je in de webshop van lcdwandbeugels.nl al meer dan 120 verschillende tv beugels voor alle merken en modellen. Altijd scherp geprijsd en bij bestelling voor 17.000 uur al de volgende dag bij je thuisbezorgd. Bovendien kun je bij lcdwandbeugels.nl ook terecht voor alle accessoires om je kabels mooi weg te werken en soundbars of mediaboxen een goede plek te geven.