Voordelen van een hottub

0
817
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Je ligt ontspannen in warm water, genietend van de serene rust en een imposante sterrenhemel. Je denkt dat je in een luxueus vakantieoord bent? Welnee, je begeeft je in je eigen vertrouwde achtertuin in een van de mooiste producten die ooit uitgevonden is: de hottub. Als je omhuld wordt door het warme water, je ademhaling tot rust komt en je hele lichaam relaxed aanvoelt, dan weet je pas echt wat de definitie is van puur genot. Denk niet dat een hottub alleen voor de welgestelden is weggelegd. Een hottub is in vele prijsklassen verkrijgbaar en biedt veel voordelen. Zeker ten opzichte van bijvoorbeeld een jacuzzi.

Vriendelijk voor milieu en portemonnee

Daar waar de jacuzzi je dagelijks ongeveer 3 Euro aan stroom kost, werkt de hottub volledig op een met hout gestookte kachel. Dit is beter voor het milieu en bovendien ook nog eens veel voordeliger. Daar komt bij dat een jacuzzi het water met ongeveer 2 tot 3 graden per uur verwarmt. Bij een hottub kun je nu besluiten dat je over anderhalf uur in warm water wilt zitten. Ook is de aanschaf van de hottub zelf financieel voordeliger dan een soortgelijke variant jacuzzi. De keuze is dus snel gemaakt.

De hottub biedt nog meer

Naast het milieuvriendelijke en voordelige karakter van de hottub zijn er nog meer voordelen aan dit duurzame product. De hottub is licht in gewicht en kun je met familie of vrienden eenvoudig verplaatsen. Door de houten rand geeft de hottub verder een natuurlijke uitstraling waardoor de hottub volledig in je tuin integreert.