Opritten van beton zijn de laatste jaren steeds populairder aan het worden. Natuurlijk geheel begrijpelijk, beton heeft als materiaal namelijk vele voordelen en ziet er ook nog eens stijlvol uit. Vooral gepolierde beton is erg populair de laatste jaren, waarom? Lees het artikel verder en kom de voordelen van beton te weten.

Voordelen van een oprit in (poly)beton

 

  • Gevarieerd. Een betonvloer hoeft niet altijd muisgrijs te zijn, er is namelijk keuze uit hele waaiers van kleuren die aan het beton toegevoegd kunnen worden. Kies een kleur dat past bij je woning en je zult een prachtig geheel krijgen.
  • Lange levensduur. Gepolierde beton heeft een nog langere levensduur dan een standaard betonvloer. Het polieren maakt de vloer namelijk minder poreus waardoor het jarenlang nagenoeg perfect blijft.
  • Makkelijk in onderhoud. Een gepolierde oprit is gemakkelijk te onderhouden, er is namelijk weinig kans op mosafzetting. Zeker als er gekozen wordt voor een oprit met zo min mogelijk voegen.
  • Talloze motieven. De tegels kunnen in tientallen verschillende motieven gelegd worden, dit maakt de oprit uniek en kan je een motief kiezen wat je mooi vind. En wat past bij je woning natuurlijk.

 

 

Vergelijk offertes

Op het moment dat je overtuigd ben van de vele voordelen van een betonnen oprit is het belangrijk om op zoek te gaan naar een expert in het plaatsen van betonnen opritten. Zoek naar bedrijven in de buurt met voldoende ervaring in dit vakgebied. Vraag bij verschillende bedrijven een offerte aan en vergelijk deze. Kies voor degene die het beste bij je past en de beste prijs-kwaliteit levert.