Een vlag is simpel gezegd een stuk textiel waar een boodschap of afbeelding op is afgedrukt. Vlaggen komen in veel soorten en maten voor. Zo heb je een vlag op stok, een vlaggenlijn, een beachflag, maar ook een mastvlag. Deze vlaggen kunnen op veel momenten worden ingezet. Je kan een vlaggenlijn bijvoorbeeld ophangen op een verjaardag, maar ook op een trouwerij. Een vlag op stok hang je bijvoorbeeld uit als je geslaagd bent of wanneer het koningsdag is. Vlaggen kun je ook zelf laten bedrukken met jouw unieke afbeelding of boodschap! Hier lees je alles over vlaggen en het bedrukken ervan.

Soorten vlaggen

Er zijn veel verschillende soorten vlaggen. Er zijn zoals ik al eerder zei vlaggen op stok, een vlaggenlijn, een beachflag en een mastvlag, maar er is meer. Je hebt ook vlaggetjes op een houten stokje die je bijvoorbeeld op een taart kunt plaatsen en kleine vlaggen die op een opzetstuk kunnen en bijvoorbeeld op tafel geplaatst kunnen worden en ga zo maar door. Daarnaast heb je ook nog al die kleuren vlaggen die bij de landen horen.

Effect vlaggen

Een vlag zelf bedrukken kan jouw feest, actie, opening of andere gelegenheid extra laten opvallen. Vlaggen kunnen erg feestelijk zijn en ze kunnen een leuke sfeer brengen. Ze trekken ook een stukje aandacht van de mensen, omdat ze opvallend zijn. Iedereen zal de vlaggen opmerken. Vlaggen kunnen op veel verschillende gelegenheden gebruikt worden en zijn daarom ideaal.

Vlaggen laten bedrukken

Je kunt op internet bij bepaalde bedrijven zelf je vlaggen laten bedrukken! Je kunt hierbij meestal kiezen welk formaat je vlaggen krijgen, of de vlaggen dubbelzijdig of enkelzijdig gedrukt moeten worden en hoe de vlaggen afgewerkt moeten worden. Denk aan of de vlaggen vierkant, rechthoekig of driehoekig moeten zijn en welke kleur de afwerking moet hebben. Je stuurt vervolgens jouw eigen ontwerp daarbij op en de vlaggen worden naar jouw wensen bedrukt.

Originele vlaggen

Wanneer je jouw eigen vlag laat bedrukken met jouw eigen ontwerp erop is de vlag eigenlijk al uniek zou je kunnen zeggen. Het kan nog origineler! Wat dacht je van een geboortekaart op een vlag of een gezicht van een persoon met de naam erbij op een verjaardag vlaggenlijn. Ook een zelfbedacht logo, een hele specifieke vorm of het websiteadres van jouw bedrijf gedrukt op een vlag zijn hele originele ideeën.