Vind hier vijf tips om een unieke sfeer aan je woning te geven. Deze items zullen een unieke en ongebruikelijke sfeer toevoeging aan je tuin, huiskamer of slaapkamer.

Een dierenhuid

Een veel terugkomende trend is om een dierenhuid in je woon of slaapkamer te hebben. Dit kan verschillen van een wolven, beren of leeuwen huid. Zo voeg je een ruwe en wilde sfeer toe aan je woning. Ook is het erg comfortabel en een leuke vervanger voor een standaard tapijt.

Postbus

De postbus is iets wat de laatste tijd steeds meer verdwijnt uit woningen en tuinen. De meeste huizen hebben een standaard brievenbus in de deur geïnstalleerd. Maar veel leuker is om een ouderwetse postbus in je tuin of tegen je muur te installeren. Een mooie kwaliteit postbus kan een hele leuke indruk geven wanneer iemand langs je huis loopt of naar binnen komt.

Openhaard

Een iets duurder en misschien wel lastigere optie is het toevoegen van een openhaard aan je woon of slaapkamer. Dit is niet alleen heel handig als het kouder word het bespaard ook nog eens op je energierekening want de kachel kan uitgelaten worden. Ook geeft het een zeer warme en gezellige sfeer aan je woonkamer. Wanneer je nou liever niet een echte openhaard hebt voor misschien wel veiligheidsredenen dan kan je ook altijd nog voor een gas openhaard gaan.

Hangstoel

Een hangstoel kan niet alleen heel comfortabel zijn maar ook nog eens een super relaxte sfeer aan je woonkamer toevoegen. Combineer hem met de kleuren van je woonkamer en je hebt geheid een uniek meubelstuk waarvan iedereen onder de indruk zal zijn.

Een binnen bar

Wat je nu ook steeds vaker ziet in woning is een binnen bar voor drank. Dit kan super mooi en authentiek staan in iedereens woonkamer. Plus het is ook een handige optie om snel bij de drank te kunnen!