Vijf droomkeukens op een rij

0
866
WonenWonen

Voor veel mensen is de keuken één van de favoriete vertrekken in het huis. We bereiden er heerlijke gerechten, we eten er en brengen er veel tijd door met onze vrienden en familie. Ben jij aan het overwegen een nieuwe keuken aan te schaffen en wil je graag inspiratie opdoen? Hieronder lees je over vijf droomkeuken, helemaal volgens de trends van 2016.

Een functionele hoekkeuken

In veel huizen is de hoekkeuken de meest handige keuze. De hoekkeuken biedt veel opbergruimte en werkruimte op het aanrecht. Daarnaast houd je met een hoekkeuken voldoende ruimte over om een tafel in de keuken neer te zetten waaraan je kunt eten.

Een kookeiland in de keuken

Een kookeiland is voor veel mensen een droomkeuken, maar de ruimte in je woning dient hiervoor wel geschikt te zijn. Een kookeiland heeft tenslotte veel ruimte nodig. Die ruimte krijg je hier dan ook wel voor terug. Je hebt extra opbergruimte en je kunt ook een bar maken aan het kookeiland, waaraan je kunt zitten op een barstoel.

TIP: Barkrukken en barstoelen kan je voordelig kopen bij horeca meubelen speciaalzaken waar de horeca zaken betaalbaar hun inrichting halen.

Landelijk sfeer in de keuken

De landelijke keuken is al jaren erg populair. De landelijke keuken is tijdloos. Het past bij de gezelligheid die hoort bij een keuken: lekker eten en gezellig samenzijn. Een landelijke keuken geeft een knusse en nostalgische sfeer in huis.

Industriële uitstraling in de keuken

De industriële keukens zijn ontzettend in opkomst. Dit was al te zien in 2015 en deze trend zet ook in 2016 door. Ruim en modern, in een industriële keuken kies je voor minimalistische materialen en effecten.

De strakke en moderne keuken is erg populair

Ook de moderne keuken met een strakke uitstraling blijft erg populair. De moderne keuken is erg minimalistisch. Het gebruik van lichte kleuren en materialen en strakke vormen zorgt voor de moderne sfeer in de keuken.