Vier simpele decoratietips voor je babykamer

0
475
Design en lifestyle

Een kind krijgen is natuurlijk leuk en spannend. Maar het krijgen van een baby brengt naast alle leuke dingen ook vele kosten met zich mee waar je rekening mee dient te houden. 

Is je babykamer toe aan vernieuwing en zoek je inspiratie voor de inrichting van je babykamer?  Het is gelukkig niet altijd nodig om dagen lang te verven en te behangen. Met zelfklevende muurstickers voor de babykamer kan je deze ruimte binnen enkele seconden omtoveren tot een waar kinderparadijs.

Groeimeter

Kijk elke dag of je kind al gegroeid is! Groeimeters zijn erg leuk om op de muur of deur van je babykamer  te plakken. Houd je aapjes of beertjes? Groeimeters zijn in verschillende varianten verkrijgbaar.

afbeelding1

Disney Muurstickers

Wie kent ze niet Koningin Elsa, Winnie de Poeh, Micky Mouse en Sneeuwwitje. De welbekende Disney figuren zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar in muurstickervorm. De vrolijke Disney figuren zijn natuurlijk bij uitstek geschikt voor elke babykamer. De Disney muurstickers zijn zelfklevend en bovendien zijn de stickers gemakkelijk te verwijderen zonder dat je muur schade oploopt.

afbeelding2

Eigen teksten

Naast standaard muursticker teksten is het tegenwoordig ook heel goed mogelijk om goedkoop muurstickers te laten drukken. Zo kun je bijvoorbeeld de naam van je kind op de deur plakken. Of plaats een familie spreuk op de muur. Op deze manier creëer je een unieke en geheel eigen sfeer op je babykamer. Eigen teksten worden over het algemeen gemaakt van Vinyl materiaal. Deze soort stickers zijn doormiddel van transferpapier gemakkelijk op je muur te plakken.

afbeelding3

Diertjes

Beplak je muur met dieren jungles muurstickers. Uiltjes, katten en aapjes in bomen alles is mogelijk. Schattige diertjes doen het altijd goed bij kinderen. Dieren jungle muurstickers bedekken al gauw je gehele muur. Zo wordt je kind altijd vrolijk wakker in een ware dieren jungle.

afbeelding4