Verzorgd de zomer in met deze tips!

0
152
Design en lifestyle

Voor veel mensen wordt deze zomer een vakantie in eigen tuin, maar dat betekent niet dat jij de zomer verzorging helemaal naast je neer hoeft te leggen! Een lekker kleurtje en blonde lokken geeft natuurlijk het ultieme vakantiegevoel, maar wat doe je als je dat resultaat niet in Nederland kunt bereiken? Wij geven antwoord op al jouw zomer verzorging! Ben je dus benieuwd hoe jij dit kunt bereiken? Lees dan snel verder!

Verzorgde voeten

In de zomer wil je natuurlijk lekker die voeten showen! In mooie slippers en sandalen en op het strand. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je goed verzorgde voeten hebt, want wie houdt er nou niet van heerlijk zachte voetjes met mooie nagels? Dit kun je zelf thuis doen, maar soms dan kun je niet alles zelf doen. Denk maar bijvoorbeeld aan overtollig eelt of kalknagels. Dan is het verstandig om naar een pedicure in Steenwijk te gaan om je voeten een heerlijke pedicure te geven. Vergeet ook niet na een pedicure nog regelmatig voor je voeten te zorgen! Smeer ze goed in en was ze regelmatig. 

Verzorgde huid

Uren in de zon krijg je natuurlijk een lekker kleurtje van, maar smeer je jezelf wel goed in? Door middel van zonnebrand te smeren voorkom je ten eerste dat je verbrand, maar ook dat je later minder snel rimpels krijgt en je minder kan hebt op huidkanker. Daarnaast is het ook goed voor je huid om het zo af en toe in de smeren met crème, zodat je een droge huid kunt voorkomen! Gebruik je zelfbruiner? Dan is insmeren heel belangrijk voor het behouden van uw kleur. 

Lekker kleurtje

Houd je niet van zonnen of word je niet bruin van het Hollandse zonnetje? Ga dan eens op zoek naar een lekkere zelfbruiner! Voor een goede zelfbruiner betaal je vaak wel iets meer, maar dan heb je wel een mooie en egale tint. Voor sommige is zelfbruinen nog een hele karwei, dus wij hebben onze tips op een rijtje voor je gezet:

 

  1. Scheer onder de douche je lichaam
  2. Scrub je lichaam goed, hierdoor verwijder je de dodencellen en voorkom je gekke bruine vlekken op je huid.
  3. Gebruik na het afdrogen een dikke crème op de droge plekken (ellebogen, knieën en enkels) en smeer de rest in met een hydraterende crème. 
  4. Kies de juiste zelfbruiner voor jou! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een foam, spray of creme. 
  5. Werk van beneden naar boven, op deze manier weet je precies wat je hebt gehad. 
  6. Neem de tijd, maar smeer snel!
  7. Laat het netjes intrekken en zorg dat er geen water op je huid komt.
  8. Was het af als de kleur is ontwikkelt.