Verzorg je huisdier goed: nooit meer last van tandsteen

0
387
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Het is erg belangrijk dat je het gebit van je hond zo schoon mogelijk houdt, zodat hij ook geen last zal krijgen van tandsteen. Als hij toch last krijgt van tandsteen, kun je het gebit schoon proberen te houden met verschillende producten. Er zijn verschillende opties waar je uit kunt kiezen, van een speciale tandenspray tot een speeltje dat automatisch het gebit zo goed mogelijk reinigt wanneer hij ermee speelt. Lees snel verder om te kijken welke het beste werkt voor jou en je hondje en zorg ervoor dat hij weer snel van zijn tandsteen verlost is en dat het ook wegblijft.

Zorg voor je hond met California Pets drinkwater additief

Je kunt heel eenvoudig en snel het gebit van je hond goed verzorgen door gebruik te maken van California Pets drinkwater additief. Dit is een vloeistof die je toe moet voegen aan het drinkwater van je hond. Het water wordt dan namelijk omgetoverd tot een gebit verzorgend mondwater. Schadelijke bacteriën kunnen dan niet overleven doordat er onder andere actieve zuurstof in California Pets drinkwater additief zit. Zij kunnen namelijk simpelweg niet kunnen overleven in een omgeving met veel zuurstof.

Kies voor California Pets drinkwater additief

California Pets drinkwater additief is een vloeistof waarmee je het gebit van je hond kunt verzorgen en reinigen, zodat tandplak weggaat en tandsteen niet kan ontstaan. Je hoeft het alleen maar toe te voegen aan zijn drinkwater en hij zal niet eens in de gaten hebben dat hij eigenlijk zijn gebit aan het verzorgen is.

Altijd een frisse adem met de Pet Tooth Stick voor honden 

Je kunt de bek van je hond heel eenvoudig schoonhouden door de AE Dogz Pet Tooth Stick voor honden te gebruiken. Het poetsen van de tanden is erg belangrijk omdat een groot deel van de honden na een aantal jaar last krijgt van gebitsproblemen. Deze problemen kunnen het welzijn en de gezondheid van je trouwe viervoeter enorm aantasten en dat is uiteraard niet fijn. Houd dit daarom goed bij.

Hoe werkt de Pet Tooth Stick voor honden?

De Pet Tooth Stick is een innovatieve tandenborstel die speciaal is gemaakt voor huisdieren. Hij heeft een kop die, zodra hij nat wordt, zeer absorberend werkt. Op deze manier kan hij allerlei viezigheid, tandplak en zelfs verkleuringen op tanden opzuigen en dus verwijderen van de tanden bij je hond. De borstel is veilig om te gebruiken en tast verder niet het tandglazuur van de hond aan.

Een gezond gebit met de Dental Chew Toy van Chewsi

Wist je dat je het gebit van je hond kunt reinigen zonder dat je er zelf ook maar iets voor hoeft te doen? Je hoeft alleen maar een speeltje te kopen zoals de Chewsi Dental Chew Toy. Je hond heeft helemaal niet in de gaten dat hij zijn gebit aan het reinigen is terwijl hij hiermee speelt. Het speeltje is gemaakt van natuurlijk rubber dat heel sterk is en een enorme aantrekkingskracht op je hond heeft.

Hoe gaat de Dental Chew Toy in zijn werk?

De Dental Chew Toy van Chewsi heeft een ribbelige structuur zodat de tanden en kiezen van je hond schoon worden gemaakt terwijl hij erop kauwt. Daarnaast heeft het zachte noppen aan de zijkant dat voedselresten en tandplak verwijdert, zonder dat het verder het gebit of het tandvlees van je hond aantast.

De Dr. Brite Natural Tandspray om tandsteen tegen te gaan

Deze tandspray is speciaal ontwikkeld om tandsteen bij je hond los te maken, zijn adem weer fris te maken en het tandvlees sterk te houden. Door de natuurlijke ingrediënten in de Natural Tandspray van Dr. Brite worden de schadelijke bacteriën gedood, blijven de tanden mooi wit en krijgt je hond weer een frisse adem.

Zo gebruik je de Dr. Brite Natural Tandspray

De Natural Tandspray van Dr. Brite is erg eenvoudig te gebruiken. Je moet alleen maar meerdere keren per dag de spray te spuiten op de tandvleeslijn van je hond om zijn mondgezondheid te verbeteren. Heel moeilijk is dit niet, want jouw huisdier zal de smaak heel lekker vinden en het resultaat voor jou is dat je weer kan genieten van een frisse adem van je hond.

Help je hond met de Tand- en Tandvleespen

Je kunt heel eenvoudig alle tandplak bij je hond weghalen door de Dr. Brite Tand- en Tandvleespen te gebruiken. Dit is een pennetje waarmee je de bek van je hond kunt verzorgen. Hierdoor krijgt hij schonere tanden, sterker tandvlees en een heerlijk frisse adem. De conditie van het tandvlees wordt namelijk op een natuurlijke manier verbeterd en doordat de tanden schoon zijn, kan er ook geen tandsteen ontstaan.

De Tand- en Tandvleespen voor je hond

Ook bij dit pennetje krijg je een speciale spray die je samen moet gebruiken met de pen. De spray is vegan en helemaal veilig om dagelijks te gebruiken. Het bevat alleen maar natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, propolis, grapefruit zaadolie en peterselie zaadolie. De spray spuit je op de tanden of op de tandvleesrand, om vervolgens het pennetje te gebruiken om alle voedselresten te verwijderen.

Gebruik de Pet Dental Kit voor je hond

Tot slot kun je ook kiezen voor de Pet Dental Kit van OxyFresh om het gebit van je hond te poetsen. Dit is een setje dat bestaat uit drie onderdelen, namelijk een tandenspray, een tandgel en drie zachte vinger tandenborsteltjes. Met deze set kun je heel gemakkelijk het gebit van je huisdier verzorgen. Het bevat geen agressieve ingrediënten waardoor het de beste zorg is voor jouw trouwe viervoeter.

Waarom de Pet Dental Kit van OxyFresh

Alle ingrediënten van de Pet Dental Kit van OxyFresh zijn biologisch. Daarnaast bevat het ook actief zuurstof, dat er voor zorgt dat het probleem aan wordt gepakt. Actief zuurstof zorgt er namelijk voor dat de schadelijke ingrediënten niet langer kunnen overleven en dus ook geen tandplak of tandsteen kunnen veroorzaken. Door gebruik te maken van de Pet Dental Kit is je hond dus verlost van tandplak, tandsteen en een stinkende adem.

Je hond is verlost van vervelende klachten in de bek, maar denk er ook aan dat de oren schoon zijn. Schone tanden is natuurlijk belangrijk, maar regelmatig de oren schoonmaken bij je hond is ook zeker een vereiste voor de gezondheid. Dat kun je doen met een oorreinger voor je hond, waarmee je op een gemakkelijke manier het oorsmeer verwijderd.