Verveeld tijdens zelfisolatie? Maak kennis met Fluffy

0
89
Fluffy in Queenstown, Nieuw Zeeland
Design en lifestyle

Het coronavirus houdt ons al enkele maanden in haar grip, en dat heeft grote veranderingen gebracht in ons dagelijks leven. Na enkele maanden thuis te hebben gezeten is het tijd om er weer eens op uit te gaan. Hoewel de maatregelen in ons land versoepelt zijn, is dat lang niet overal zo. Veel mensen kiezen dit jaar voor een vakantie in eigen land, of blijven gewoon nog een tijdje langer thuis. Ondanks dat we weer af en toe lekker op een terrasje kunnen zitten kunnen we nog niet volledig terugkeren naar het leven zoals dat voor de COVID-19-pandemie was. Gelukkig is er genoeg afleiding te vinden om ons bezig te houden. Neem bijvoorbeeld Fluffy, een van de schattigste influencers op Instagram.

Een ervaren reisknuffel

Fluffy, bijgenaamd “The Bite-Sized Backpacker“, is niet meteen wat je zou verwachten als je het hebt over een ervaren reiziger. Fluffy is namelijk een kleine luipaardenknuffel die in de afgelopen jaren bijna 50 landen heeft doorkruist met zijn “mensen”. Fluffy is met name actief op Instagram, waar hij meerdere keren per week zijn avonturen deelt. Hoewel hij met zijn volgers met name in het Engels communiceert blijkt uit zijn profiel dat hij woonachtig is in ons eigen kikkerlandje: Fluffy woont in Utrecht, en is daar regelmatig in het grote Máximapark te vinden.

Fluffy’s thuisblijftips

Ondanks dat hij in het begin van het jaar nog in Transsylvanië in Roemenië te vinden was, kon ook de kleine knuffelbare reiziger er de laatste tijd eventjes niet op uit. De afgelopen maanden heeft hij zich echter niet zitten vervelen: Fluffy deelt meerdere keren per week leuke thuisblijftips met zijn volgers. Sommigen daarvan zijn makkelijk op te volgen – het maken van een puzzel, het lezen van een nieuw boek – terwijl andere tips meer de ondeugende aard van de knuffel tonen, zoals toen hij zijn zebra-vriendje probeerde te bakken in een koekenpan. Ook daar kleefde echter een leuke tip aan vast: leer eens wat nieuws te koken!

De meest bijzondere reisbestemmingen

Fluffy’s Instagram account en blog zijn op zichzelf al en erg leuke thuisblijftip: hij is op de meest bijzondere reisbestemmingen geweest, en deelt de verhalen van de mensen en culturen waarmee hij in aanraking kwam. Zo liftte hij door heel Nieuw Zeeland, overnachtte in de jungles van Borneo en reisde maandenlang door Oost Europa.

Als het coronavirus uiteindelijk wereldwijd verslagen is, dan is Fluffy van plan weer lekker verder te reizen. Bijzondere reisbestemmingen zoals Bosnië en Herzegovina, Japan en Laos staan al in de planning. Niet slecht, voor een knuffeldier!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Fluffy Nijdam ✈️🐆 (@thebitesizedbackpacker) op