Verschillende manieren om je winkel in te richten.

0
884
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Er zijn verschillende manieren om je winkel de juiste inrichting te geven zodat jouw klanten alles vriendelijk en overzichtelijk vinden ogen en je personeel alles handig kan pakken. In deze blog komen verscheidene manieren naar voren om jouw winkel zo optimaal mogelijk in te richten.

Bij het inrichten van een winkel moet er aan veel dingen gedacht worden. Om wat voor soort winkel gaat het, een slijterij heeft natuurlijke een hele andere indeling met andere stellingen dan bijvoorbeeld een magazijn. Ook moet er gekeken worden wat het best past bij het pand, het budget en natuurlijk het functioneel dagelijks gebruik.

Grof verdeeld heb je twee soorten stellingen; houten en metalen stellingen.

Er zijn meerdere houten stellingen zoals Brumorek, Archos, Rangerek, Combirek, Eurorek en Vinorek om er maar een aantal te noemen.

Het Brumorek is gemaakt van een hoog kwaliteit Scandinavisch vurenhout wat voor een natuurlijke uitstraling zorgt. Archos is een systeem dat wordt gemaakt van het uitval van Brumorek. Dit is terug te zien in de prijs die je betaalt. Net zoals het Brumorek systeem heeft Archos ook het systeem dat eenvoudig werkt met zijstukken en legplanken.

De keuze voor Rangerek is verstandig om te maken als je verwacht dat je bedrijf groeit de komende  tijd. Door het unieke pengat verbindingssysteem is het heel eenvoudig om het systeem te monteren en te demonteren als je dat wilt. Rangerek onderscheidt zich door het eenvoudige montagesysteem en de hoge draagkracht van de platen.

Combirek is een veelgebruikt winkelinrichtingssysteem dat ideaal is voor slijterijen en drogisterijen. Zelfs scholen maken gebruik van het massiefhouten legbordstellingensysteem. Voordelen hiervan zijn dat het eenvoudig op maat te maken is en een warme uitstaling geeft

 

Het Eurorek systeem is gemaakt van Oost-Europees vurenhout. Het is wat ruiger qua structuur vergeleken met het Scandinavische hout. Dit heeft als gevolg dat dit een van de goekopere merken is. Dit systeem is ideaal voor opslagfaciliteiten zoals archieven, magazijnen maar ook voor bijvoorbeeld schoenenwinkels.

Vinorek is uiterst geschikt om te gebruiken als inrichingssysteem voor wijnkelders, wijnwinkels en slijterijen.

Qua metalen stellingen zijn er twee belangrijke stellingen die hieronder kort beschreven worden.

Novarek zijn magazijnstellingen die een hoge kwaliteit thermisch verzinkt staal hebben. Eenvoudig te monteren en vrijwel eindeloos uit te breiden door het hoge draagvermogen.

Brevarek is zeker geschikt voor bedrijfsmatig gebruik. Brevarek blinkt uit in het leveren van zoveel mogelijk vierkante opslagmeters voor een zo laag mogelijke prijs.

Op zoek naar winkelinrichtingssystemen?

Kijk dan eens op www.quickrack.nl . Zij hebben verschillende houten en metalen winkelinrichtingssystemen . Quickrack heeft jarenlange ervaring in de branche