Verlichte wereldbollen

0
564
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Een verlichte wereldbol kan een echte smaakmaker zijn in je huishouding. Een wereldbol is meer dan een educatief object. Je hebt allerlei verschillende soorten wereldbollen, waaronder antieke, moderne en verlichte wereldbollen. De meeste van deze globes zijn beschikbaar met landkaarten uit verschillende tijdperken en in verschillende talen.

Sfeer

 Een klassieke wereldbol met verlichting geeft een bepaalde sfeer af. Het zachte en warme licht zet een bepaalde toon in je interieur. Het is een uniek design-object wat de aandacht trekt. Het licht in de wereldbol geeft de landkaart extra dimensie.

Designglobes

Als je een modern interieur hebt maar toch graag een wereldbol of een barglobe wilt toevoegen, dan zijn designglobes perfect voor jou. Deze globes zijn minimalistisch en afgewerkt met bijvoorbeeld RVS. Deze industriële look past erg goed bij jouw moderne interieur.

Barglobe

 Je hebt ook verschillende soorten globes die je kunt gebruiken als bar. Hoe gaaf is het om je beste whiskey en mooie kristallen glazen uit een wereldbol te pakken. Als je geen ruimte hebt voor een complete wereldbol bar, dan is een tafelmodel misschien wel de perfecte optie voor jou. Een echte smaakmaker, die de ervaring van je goede glas compleet maakt.