Rotterdammers ze staan bekend om het hard willen werken. Dit is ontstaan door de mentaliteit die vroeger in de havens van Rotterdam heerste. Deze mentaliteit is nog steeds erg populair in de omgeving van Rotterdam. Bij verhuisbedrijf Rotterdam is het ook hardwerken daarom ook een begrip. We willen er alles aan doen om uw verhuizing snel en goed te laten verlopen. Een verhuisdag is namelijk een dag waar veel stress bij komt kijken.

Verhuizers Rotterdam

Verhuisbedrijf Rotterdam wil er alles aan doen om hun klanten tevreden achter te laten in het nieuwe huis. Door de Rotterdamse mentaliteit kunnen de verhuizers uw verhuizing snel laten verlopen. Tijdens de verhuizing wordt gebruik gemaakt van de juiste verhuismaterialen. Hierbij kan je denken aan een verhuislift, maar sterke verhuisdozen zijn natuurlijk ook heel belangrijk. Met een verhuislift is het mogelijk om grote spullen of verhuisdozen van de bovenverdieping in de verhuiswagen te plaatsen. Op deze manier hoeft er geen gebruik van de trap gemaakt te worden. Dit scheelt een heleboel gesjouw en schade aan de meubels. Ook beschermmaterialen zijn erg belangrijk. Hierbij kan je denken aan verhuisdekens of papier om je kwetsbare spullen in te pakken.

Verhuisbedrijf Rotterdam

De verhuizers Rotterdam doen er alles aan om uw verhuizing goedkoop en goed te laten verlopen. Tijdens het verhuisproces worden er een aantal stappen ondernomen.

  • Er is een mogelijkheid om online je kosten voor je verhuizing aan te vragen. Zo heb je vast een kleine inschatting.
  • Nadat u online een offerte aangevraagd heeft ontvangt u snel de definitieve offerte. Er kan eventueel een afspraak gemaakt worden om de mogelijkheden door te spreken
  • Wanneer u de offerte bevestigd wordt de datum van verhuizing vastgezet.
  • De dag van verhuizing is in zicht. De verhuizers komen u helpen om al de spullen in de verhuiswagen te plaatsen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om uw spullen in te pakken. De verhuizers kunnen dit eventueel ook voor u doen. In uw nieuwe woning zullen de spullen weer op de juiste plek neergezet worden. Er is een mogelijkheid dat de verhuizers al uw elektronica in de nieuwe woning aansluiten.

We hopen dat de verhuizing geheel naar wens verloopt. Wanneer er achteraf nog zaken geregeld moeten worden kan u de verhuizers nog om hulp vragen. We hopen dat dit niet ter sprake komt en dat u heerlijk kan genieten van uw nieuwe woning

Je verhuizing voorbereiden

Zoals eerder aangegeven moeten er een aantal stappen doorlopen worden om te verhuizen naar Rotterdam. Het is wel belangrijk dat je de verhuizing goed voorbereid. Zorg ervoor dat je alle officiële documenten rond zijn en dat je verhuizing doorgegeven is bij de gemeente. Om je verhuizing goed te laten verlopen is het slim om je inboedel alvast in te pakken. Begin met de spullen die je weinig gebruikt. De rest moet op het laatste moment gebeuren. Geef op de dozen wel duidelijk aan wat erin zit en wat de bestemming ervan is. Het is altijd handig om wat extra hulp te hebben tijdens de verhuizing, schakel je vrienden en familie in zodat ze kunnen helpen.