Inrichting Styling

Unieke en persoonlijke wanddecoratie en fotocadeaus

Geschreven door admin

Als je een manier wilt om je woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor op te vrolijken, hoef je niet verder te zoeken. CanvasCompany heeft namelijk veel vormen van wanddecoratie en fotocadeaus in het assortiment. Ze zijn onderdeel van de FotoCadeau.nl groep, en bieden allerlei soorten fotoproducten aan, zoals een foto op canvas, hout of tuinposter. Met deze producten kun je jouw interieur aanvullen met een persoonlijk fotoproduct. Je kunt hiermee bijvoorbeeld een kale of saaie plek aan de muur opvullen. Er zit voor iedereen wat wils bij.

Het assortiment van de site

Als je een product bestelt op de site van CanvasCompany heb je een breed assortiment om uit te kiezen. Zo zijn er verschillende wanddecoratie producten beschikbaar om je favoriete foto op af te drukken, zoals canvas, hout, aluminium en postermateriaal. Daarnaast zijn een foto op plexiglas, forex en een tuinposter ook erg populair. Er zijn niet alleen producten voor aan de wand beschikbaar, maar ook fotocadeaus. Dit zijn kleinere, vaak praktische producten, die je kunt bedrukken met je eigen foto. Ze worden daardoor ook leuke cadeaus, net als de wanddecoratie.

Voorbeelden van de fotocadeaus zijn: foto op muismat, mok, klok, schort onderzetters en snijplank. Door het persoonlijke karakter van de cadeaus kun je iemand verrassen met een origineel product. Als je niet de foto en verdere specificaties wilt bepalen, kun je een cadeaubon bestellen. Als je nog niet tevreden bent met de foto, kun je een aantal gratis bewerkingen toepassen in de besteltool. Je kunt kosteloos tekst toevoegen of de foto omzetten naar zwart-wit of sepia. Ook kun je voor een kleine meerprijs de vormgever van de webshop een fotobewerking laten uitvoeren. Zo heb je een mooie collage, pop-art foto of foto met kleurenaccent aan de muur te hangen.

De producten in huis halen

Door de vele producten en de mogelijkheden tot personalisatie zit er altijd iets voor jou en je interieur bij. Dus als je op zoek bent naar een leuke decoratie voor zowel binnen als buiten, of naar een praktisch en stijlvol product/cadeau, kun je naar CanvasCompany.nl gaan. Hier vind je voor een lage prijs het product dat je zoekt. De prijs-kwaliteitsverhouding is bovendien uitstekend, ook de service is goed.