Uitzendbureau bouw

0
470
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Nu de bouwsector weer aan het groeien is, is dit het moment om op zoek te gaan naar een passende baan. Uitzendbureau bouw: Koers Oost Bouwdiensten, is gespecialiseerd in het samenbrengen van werkgevers en werknemers. Wij hebben een uitgebreide vacaturebank voor de bouw opgesteld, zodat jij werk kunt vinden dat bij jou past.

De vacaturebank bouw van Koers Oost Bouwdiensten

Onze vacaturebank voor de bouw bevat uiteenlopende vacatures. Zoek je bijvoorbeeld een baan als schilder of grondwerker? Of heb je een opleiding tot timmerman gevolgd? Bij Koers Oost Bouwdiensten kun je voor vele functies in de bouw een vacature vinden. Je kunt in de vacaturebank bouw eenvoudig zoeken op vakgebied, zoals ‘Bouw – UTA’, ‘Schilderen’ en ‘Bouw – BBL’. Onze klanten (wellicht jouw toekomstige werkgever), zoeken zowel ervaren vakmensen als beginnende vakmensen. De vacaturebank wordt regelmatig aangevuld met nieuwe vacatures. Houd onze website dan ook in de gaten. Tevens bieden wij je de mogelijkheid om je te laten omscholen. Wij zorgen ervoor dat je een vakopleiding kunt volgen en dat je werkervaring op kan doen bij een passende werkplek. Rond je de opleiding binnen de afgesproken termijn af? Koers Oost Bouwdiensten zal de opleiding dan volledig vergoeden. Doordat wij actief zijn in de provincies Overijssel, Gelderland, Drenthe en Utrecht kun je gericht zoeken naar werk bij jou in de buurt.

Heb je een passende vacature in de vacaturebank bouw gevonden?

Mocht je een bouwvacature hebben gevonden die perfect bij je past, solliciteer dan direct via onze website. De gegevens van de contactpersoon worden bij de vacature vermeld. Bij Koers Oost Bouwdiensten word je ingeschaald volgens de Bouw- of CCUB en je bouwt meteen pensioen op. Vakmensen zullen tenslotte beloond moeten worden voor het zware werk. Neem gerust telefonisch contact op via 0547-200252 als je vragen hebt of als je graag geholpen wil worden bij het zoeken van een goede baan in de bouw.