Iedere woonwinkel heeft ze wel in het aanbod: de meubelstukken die je gebruikt om je televisie op subtiele wijze in weg te werken. Tv meubels zorgen er niet alleen voor dat jouw televisie altijd op de juiste hoogste staat, maar ook dat je jouw favoriete cd’s, dvd’s, boeken en andere spullen gemakkelijk op kan bergen.

De meeste mensen kiezen ervoor een standaard tv meubel aan te schaffen, maar je kunt er ook voor kiezen om jouw tv meubel op maat te laten maken. Meer weten over tv meubel op maat laten maken? Lees dan wat de voordelen zijn van een op maat gemaakt tv meubel in dit artikel en welke mogelijkheden je hebt als je jouw tv meubel op maat laat maken.

houten tv meubel op maat

Foto: Meubelmakers Broeders & Broer

De voordelen van een tv meubel op maat laten maken

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het op maat laten ontwikkelen van een tv meubel. Ten eerste weet je op deze manier zeker dat je een tv meubel krijgt waar jouw televisie in past. Zeker als je een televisie hebt met een afwijkende maat of het belangrijk vindt dat jouw televisie exact in de kast past, is dit een voordeel. Een ander voordeel van het op maat laten ontwikkelen van een tv meubel, is dat het meubel op deze manier ook precies bij de rest van jouw interieur past. Heb je bijvoorbeeld een interieur waar de kleur wit veel in terugkomt? Dan kun je een wit hoogglans dressoir om laten toveren tot een tv meubel om het meubelstuk echt bij de rest van je interieur aan te laten sluiten.

Tot slot weet je bij tv meubel op maat laten maken zeker dat jouw nieuwe meubelstuk binnen je budget valt. Je laat namelijk zelf aan de ontwerper weten hoeveel je ongeveer uit wil geven aan het tv meubel, waarna er een meubelstuk ontwikkeld wordt dat precies in jouw budget valt.

tv meubel op maat laten maken

Foto: Meubelmakers Broeders & Broer

De mogelijkheden van een tv meubel op maat laten maken

In feite zijn de mogelijkheden voor het op maat laten ontwikkelen van een tv meubel oneindig. Of je nu een wit hoogglans dressoir wil laten stylen om als tv meubel te gebruiken of toch de voorkeur hebt voor een houten tv meubel op maat: alles is mogelijk. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen ome en meubel van zwart kunststof en glas te laten maken, maar je kunt jouw tv meubel ook helemaal van wit hout laten maken. En of je nu een open meubel wil of een gesloten kast wil laten maken (met glazen, houten of kunststof deurtjes): je kiest helemaal zelf hoe het meubelstuk eruit moet komen te zien.

Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat het tv meubel aan de wand past. Laat jouw houten tv meubel op maat dus niet te groot maken, maar meet alles goed af en laat de ontwerper dan pas aan de slag gaan met het tv meubel op maat.