Design en lifestyle

Zeker in de zomer wilt u heerlijk van de zon en de hoge temperaturen kunnen genieten op uw terras of balkon. Een terras of balkon is echter niet compleet zonder een mooie tuin- of lounge set! Denkt u zich eens in dat u met een goed glas wijn of een lekker glaasje fris in uw loungestoel van de zon geniet. Welke tuinmeubelen gebruikt u momenteel op uw terras? Tuinmeubelen komen in dermate veel verschillende soorten voor dat het soms best ingewikkeld kan zijn om de meest geschikte tuinmeubelen te vinden. De tuinmeubelen moeten immers aansluiten bij de stijl van een tuin en van uw woning! Wanneer u een klassieke steen gebruikt in de muren van uw woning wilt u geen moderne tuinmeubelen op uw terras hebben staan.

Losse tuinmeubelen of een set?

 Bij de aanschaf van tuinmeubelen voor uw terras heeft u de keuze uit losse tuinmeubelen en een complete set. Het voordeel aan een complete set is dat u vaak vier of zes dezelfde stoelen heeft inclusief een bijpassende tafel. Wanneer u losse tuinmeubelen aanschaft is het lastiger om meubelen te vinden die aansluiten bij een tafel die u wellicht al heeft. Daarbij heeft u de keuze tussen losse stoelen en een bank. Zeker op een balkon of dakterras kan een bank de beste keuze zijn om ruimte te besparen. Op grotere terrassen wordt daarentegen vaker gekozen voor een set met losse stoelen.

Tot slot bestaan er tal van verschillende soorten tuinstoelen. Uiteenlopend van simpele modellen van plastic, tot luxere modellen van riet of hout.

Tuinmeubelen online bestellen

 U kunt tuinmeubelen bij verschillende tuinwinkels kopen, maar veel eenvoudiger is het om online te bestellen op Heuts.nl. Online heeft u veel meer keuze en daarnaast worden de tuinmeubelen vaak gratis bij u thuis afgeleverd. Zo hoeft u de tuinmeubelen zelf niet meer van de winkel naar uw terras te verplaatsen en weet u zeker dat de meubelen heelhuids aankomen!