Bent u een echte verzamelaar maar kunt u al uw spullen niet op één plek kwijt? Probeer eens na te denken over een tuinhuis als verzamelplaats! Een tuinhuis kunt u inrichten naar eigen wensen en behoeften. Plaats er kasten in zodat er opbergplaatsen ontstaan voor al uw verzamelspullen of maak plankjes waar spullen opgelegd kunnen worden! Benieuwd naar meer tips en type tuinhuizen? Lees dan snel verder. 

De indeling

Er zijn natuurlijk verschillende opties waar u aan kunt denken voor uw tuinhuis. Zo zou u kunnen kiezen voor een vierkant tuinhuis met overkapping, of bijvoorbeeld een rechthoekige blokhut. Tuinhuizen en blokhutten worden voor steeds meer verschillende doeleinden gebruikt. Denk hier bijvoorbeeld aan een blokhut waar een jacuzzi in komt te staan, een tuinhuis die dient als opslagplaats of en blokhut als thuiskantoor. Al deze opties geven aan dat een verzamelhuis ook zeker kan in een tuinhuis of blokhut. Wanneer u uw tuinhuis wilt gaan inrichten kunt u gaan kijken naar de verschillende opties. U kunt kasten neerzetten waar u al uw verzamelde spullen in kunt gaan leggen of plankjes aan de muur gaan bevestigen waar u heel veel op kunt gaan zetten. Denk ook aan embleempjes waarmee u kunt aangeven wat waar staat. In een tuinhuis kunt u het perfecte plekje creëren waar u al uw waardevolle bezittingen kunt gaan opslaan.

Een tuinhuis op maat

Via onze 3D-configurator kunt u een tuinhuis zelf creëren. Hier kunt u al uw wensen en behoeften samen laten komen tot het perfecte ontwerp. In de configurator wordt u door middel van verschillende opties naar een uiteindelijk ontwerp geleid. De eerste stap is het kiezen van een sjabloon, u kunt hier kiezen uit al een bestaand tuinhuis of een basisontwerp. Hierna kunt u de maten van uw tuinhuis gaan bepalen. Denk hierbij aan de hoogte en de breedte. Ook de keuze voor het type deuren en ramen ligt volledig bij uzelf. De laatste stap is het kiezen van het soort behandeling waardoor uw tuinhuis of blokhut beschermd is in de komende jaren. Nog niet overtuigt? Kijk dan gerust even op onze site en probeer het perfecte tuinhuis te ontwerpen.