Trends voor het interieur in de badkamers van nu

0
55
badkamer interieur
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Overweeg je een renovatie van de badkamer in huis? In dat geval zijn er verschillende aspecten om rekening mee te houden. Bekijk bijvoorbeeld allereerst de laatste trends op het gebied van badkamers. Populair zijn momenteel de witte waskommen in combinatie met een zwarte kraan. Het geef de ruimte een moderne, ietwat industriële look. Een alternatief is de mix van een natuurstenen wasbak in combinatie met een gouden kraan. Het laat de badkamer ogen als die van een hotel!

Tip: badmeubelen kopen bij Sanitairwinkel.nl verzekert je ervan, dat je voor meubelen kiest die aansluiten bij de laatste trends. Het aanbod van deze webshop wordt regelmatig vernieuwd, afhankelijk van wijzigingen in deze trends.

Doe online inspiratie op voor jouw badkamer

Kijk eens naar het aanbod van aanbieders van badkamermeubels, om een beeld te krijgen van het type meubel wat momenteel veel gebruikt wordt in badkamers. Ook loont het om blogs te lezen, waarin je bij andere mensen binnen kunt kijken. Welke combinaties van materialen en kleuren hebben zij gebruikt? Inspiratie vind je ook bij Sanitairwinkel.nl; deze partij heeft een handige pagina gemaakt, met daarop voorbeelden van badkamers en losse toiletten in verschillende stijlen. Welke van deze opties spreekt jou het meeste aan?

Meer groen in de badkamer terug laten komen

Niet alleen de eerder genoemde combinaties van kleuren behoren tot de laatste trends voor het interieur in badkamers. Ook kiezen steeds meer huishoudens voor het gebruik van verschillende soorten groen. Denk aan een grote kamerplant in de hoek van de badkamer, of bijvoorbeeld een aantal hangende planten in een bloempot op een plank aan de wand. Let bij de keuze voor het gebruik van groen in de badkamer goed op het type plant wat je gebruikt; niet iedere plant is bestand tegen de hoge luchtvochtigheid in deze ruimte.

Moderne spiegels met geïntegreerde verlichting

Waar men voorheen een lamp boven de spiegel hing, zit de lamp tegenwoordig steeds vaker in de spiegel geïntegreerd. Wel zo makkelijk! Het laat de badkamer daarbij nog strakker ogen. Handig is ook het feit dat de verlichting minder fel is, wat je op een rustige manier wakker laat worden en voorkomt dat je direct wakker bent als je ’s nachts naar het toilet gaat. Iets minder belangrijk, maar eveneens praktisch: door te kiezen voor een spiegel met geïntegreerde verlichting heb je geen last van schaduw bij het verzorgen van je gezicht.