Tuin

Trends in lounge tuinmeubelen & accessoires

Geschreven door admin

Het tuinmeubelseizoen wordt steeds langer, want ook nu de herfst nadert kunnen we nog genieten van heerlijk hoge temperaturen. Lees snel verder over de mooiste trends op het gebied van tuinmeubelen.

Je tuin opnieuw inrichten?

Juist in de herfst is dit een goed moment. Want veel tuinmeubelspecialisten hebben nog steeds opruiming, het is nog vaak mooi weer en als je weer aan het werk bent na de vakantie is het extra lekker om een lange avond in de tuin te zitten.  Tuinmeubelen zijn over het algemeen iets minder trendgevoelig dan meubelen voor binnen. De woontrends vind je dan vooral ook in het gebruik van accessoires: bijvoorbeeld leuke kussens, het gebruik van koperen vaasjes en kaarsen in pasteltinten. Belangrijke trend is in elk geval dat veel mensen niet al te veel tijd willen besteden aan het onderhoud van tuinmeubelen. En leven met de seizoenen is helemaal ‘in’. Zo kun je in de herfst je tuin opfleuren met leuke pompoenen en stijlvolle outdoor terraslampjes.

Een comfortabele loungeset voor buiten

Wil je je tuin helemaal opnieuw inrichten met nieuwe tuinmeubels? Denk dan ook eens aan een wicker vlechtwerk loungeset voor buiten. Ideaal voor comfortabel zitten, zeer weerbestendig en blijft jarenlang goed. En, een kunststof loungeset kan tegen een regenbuitje, wat in Nederland natuurlijk noodzakelijk is. Voor extra gemak kies je voor all weather lounge kussens. Die zijn heel snel weer droog, waardoor je snel weer van de zon kan genieten.

De perfecte combinatie: lounge dining sets

Wil je een tuintafel met stoelen, maar vind je een lage loungeset ook zo comfortabel? Denk dan ook eens aan een lounge dining combinatie: dit is een hoge loungeset met een tafel. Oftewel: twee in één! Dat is handig.

Heerlijke lounge tuinmeubelen en terrasverwarming

Wanneer je dan lekker zit in je nieuwe lounge tuinset met sfeervolle kussens, gezellige outdoor lampjes en een wijntje, dan wil je natuurlijk het liefst de hele avond blijven zitten. Dat kan natuurlijk het best als je je terras verwarmt met een heerlijke terrasverwarming. Denk eens aan een lounge vuurtafel of eenvoudige terrasheater. Wil je meer weten over tuinmeubelen? Kijk dan eens bij de goedkope tuinmeubelen van Tuinmeubelland.

 

all-weather-loungeset-tuinmeubelland lounge-dining-set-tuinmeubelland