Top 5 thuiskantoor must-haves

0
1100
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Thuiswerken is tegenwoordig populairder dan ooit. Met je laptop op de bank of in bed werken als thuiswerker is soms prettig, maar over het algemeen niet zo productief als het werken in je eigen thuiskantoor. Heb jij al een eigen werkplek in huis? Dan mogen deze 5 must-haves niet ontbreken!

1. Comfortabele bureaustoel

Uiteraard is een bureaustoel noodzakelijk in je thuiskantoor. Zeker als je werkweken van meer dan 20 uur maakt is het belangrijk om een comfortabele bureaustoel te nemen, waarop je zonder rugpijn de werkweek kan afronden. Kies een verstelbare bureaustoel die je kkan verstellen op jouw maat.

2. Dossierkast

Het opbergen van administratie en andere belangrijke papierwerken zorgt voor een opgeruimde werkplek. Een dossierkast mag dan ook niet ontbreken in jouw thuiskantoor. Een opgeruimde werkplek zorgt overigens ook voor een hogere productiviteit.

3. Whiteboard

Een whiteboard mag echt niet ontbreken op kantoor. Het is een plek waarop je jouw planning schrijft en waarmee je continu herinnerd wordt aan hetgeen wat je nog moet doen. Ook kan je belangrijke aantekeningen van je af schrijven zodat je het niet vergeet.

4. Ruim bureau

Een ruim bureau is heerlijk om aan te werken. Je hebt voldoende ruimte om al jouw spullen kwijt te kunnen zonder dat het een zooitje wordt. Daarnaast heb je ook nog ruimte voor persoonlijke spullen, een plant of andere dingen die je graag op je bureau wilt zetten.

5. Goede verlichting

Misschien klinkt het heel saai, maar goede verlichting is noodzakelijk om een goede werksfeer te creëren. Het is dus belangrijk om voldoende verlichting te hebben in jouw thuiskantoor.