Top 5 muurdecoratie

0
546
muurdecoratie
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Je kent het vast wel heb je een kaal muurtje die je graag wilt voorzien van leuke muurdecoratie, maar je kunt het geschikte item gewoon weg niet vinden. Natuurlijk kan het soms lastig zijn jouw muur te voorzien van een mooie muurdecoratie, maar wist je dat je voor jouw muurtje vele soorten muurdecoratie kunt krijgen? Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden, hierbij kun je denken aan een mooie muurverlichting, een muurkleed, een schilderij of zelfs een gave letterbak. Wat het beste bij jouw muur past, hangt in de meeste gevallen af van je interieur, want laten we eerlijk zijn het is wel zo mooi als het een beetje aansluit.

Een letterbak

Je kunt sindsdien erg leuk combineren als het gaat om een letterbak of het maken van een letterbak. Een prachtige muurdecoratie die erg goed past bij een landelijk en industrieel interieur, wanneer deze metalen accenten heeft. De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt ze zo groot maken als je zelf wilt. Dat betekent dat het geschikt is voor een klein muurtje, maar ook voor een grote muur.

Wandkleden in allerlei maten

Helemaal hip en van deze tijd zijn de wandkleden, deze hebben allemaal hele gave printjes. De muurdecoratie straalt rust uit en zorgt ervoor dat de ruimte een warme uitstraling krijgt. De wandkleden zijn erg eenvoudig op te hangen.

Kleed de muur aan met wandverlichting

Iets waar je waarschijnlijk niet eerder bij stilgestaan hebt, is een leuke wandverlichting aan de muur als wanddecoratie. Hiermee kun jij je woonkamer een lekkere sfeer laten uitstralen, zodat je het gevoel krijgt dat je een warm welkom in je eigen ruimte hebt.

Een mooi schilderij

Schilderijen zijn er in vele vormen, soorten en maten. Je kunt kiezen voor een drieluik, vierluik, maar ook een vijfluik schilderij. Dit is erg leuk, zeker als je een grote muur hebt, maar een standaard schilderij is natuurlijk nog altijd veel verkocht. Ga jij voor echte kunst of kies je voor een abstract schilderij.

Muurdecoratie in de vorm van groen

Ben jij dol op groen in je huis, ga dan voor een leuke groene plant aan de muur. Dit kun je op veel verschillende manieren toepassen, leuk op een plank of gewoon in een pot geschikt voor aan de muur. Let wel op dat je een plant neemt die zonder veel zonlicht kan, maar je kunt ook kiezen voor een kunstplant.