Het hele huis is ingericht naar jouw eigen smaak. Maak het af door die kale muur eens tof op te vullen. Hieronder hebben wij voor jou een aantal ideeën om een lege muur aantrekkelijker te maken.  

 

Foto’s

De meest persoonlijke manier om je muur aantrekkelijker te maken is door het gebruik van foto’s. Zo laat je direct zien mensen bij wie zij over de vloer komen. Wat dacht je van die mooie vakantiefoto die de hele muur bedekt. Vind je een foto over de hele muur iets teveel van het goede?  Kies er dan voor Forex, dan print je de foto uit op een plaat dat jouw gewenste formaat heeft.

 

Planten

Planten zijn een ideale manier om te zorgen voor meer groen in huis en tegelijkertijd die kale muur op te vullen. Gebruik bijvoorbeeld een wandrek om potten aan te hangen. Houten panelen werken ook erg goed om planten aan te hangen. Je creëert heel makkelijk een eigen verticale tuin.

 

Muurstickers  

Een erg makkelijke vorm van wanddecoratie zijn muurstickers. Er hoeft geen boor aan te pas te komen om te zorgen voor dat die muur binnen no-time er tof uitziet. Het is een kwestie van een leuke plek vinden en plakken maar. Online vind je oneindig veel printen, kleuren en groottes te vinden. Zelfs tijdens een bezoekje aan Ikea is de kans groot dat je muurstickers kan vinden.

 

Planken

De meest praktische muurdecoratie van dit rijtje zijn toch wel de planken. Van marmer tot steigerhout, ga voor planken die helemaal bij jouw interieur passen.  Vul de planken op met een aantal mooie lijsten, een toffe klok of een glazen ornament. Zo maak je een mooi geheel van je woning. De wandplanken zijn ook nog eens te combineren met een van onze bovenstaande ideeën. Plaats er eens foto’s op voor een persoonlijke touch of planten voor net wat extra groen.