Tips voor een industriële look in je woning

0
432
Design en lifestyle

Wil je ruimtes in huis op een industriële wijze inrichten? In dat geval kan het lezen van dit artikel de moeite waard zijn. Dit artikel geeft je verschillende inzichten, om je woning van een industriële look te voorzien. Heb je bijvoorbeeld al eens gekeken naar industriële kozijnen? Er worden kozijnen van metaal aangeboden, die je woning stoer en modern maken. Daarbij bieden deze kozijnen het voordeel, dat je ze niet langer eens per zoveel jaar hoeft te verven. Voor veel mensen is het schuren en verven van kozijnen een van de meest gehate klusjes!

Maak gebruik van een industriële stellingkast in de keuken

Een van de manieren om je woning van een industriële look te voorzien, is het gebruik van een stellingkast in de keuken. De metalen stellingkast heeft van zichzelf een erg stoere look! Daarbij kan de stellingkast je het voordeel bieden, dat je voortaan veel meer opbergruimte hebt. Zeker in de keuken zal die extra ruimte goed van pas komen. Door de stellingkast te vullen met glazen potten met pasta, leuke potjes met kruiden en bijvoorbeeld je servies, geef je deze een sfeervolle uitstraling. Zo hoeft een ijzeren stellingkast helemaal niet koud of saai te zijn.

Een industriële hanglamp in je interieur gebruiken

Naast de mogelijkheid om een stoere stellingkast in de keuken te plaatsen, kun je ook voor het gebruik van een industriële hanglamp in je interieur kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de hanglamp boven de eettafel. Of wat te denken van een mooie hanglamp in de hal van je woning? Vaak is de hal een enigszins saaie ruimte. Door hier een oude, industriële lamp op te hangen, voeg je een eyecatcher aan deze ruimte toe. Zo wordt de aandacht al snel afgeleid van het rommelige schoenenrek of de kapstok.