Verlichting

Tips bij het kiezen van LED spots

LED spots
Geschreven door admin

U overweegt om LED verlichting aan te schaffen, maar u weet niet zo goed welke u zou moeten kopen, wat ze mogen kosten, hoe de huidige lampen te vervangen en wat uiteindelijk de opbrengst is. Dit zijn allemaal bekende problemen waar wij u graag mee helpen. Daarom willen wij, de LED experts van Letsleds.nl, u graag helpen. In dit artikel geven we u wat tips voor het kiezen van de perfecte LED spots voor uw woning!

Dimbare spots

Allereerst maakt u de overweging of een lamp dimbaar zal moeten zijn of niet. Er zijn zowel LED spots die trapsgewijs terug te dimmen zijn naar 0% verbruik, maar er zijn ook spots die niet te dimmen zijn. Wij raden normaliter aan om te kiezen voor dimbare spots, omdat dimbare spots nog minder energie verbruiken. Mocht u de keuze maken voor dimbare spots, houdt u er dan rekening mee dat dimbare spots soms ook een speciale dimmer nodig heeft. Een ouderwetse dimmer kan dan onvoldoende zijn om de dimbare LED spot geheel te dimmen tot het gewenste niveau.

Kwantiteit Watt

U zult goed moeten bekijken hoeveel Watt u nodig heeft voor uw verlichting. Doorgaans worden er LED spots met 3 en 4 wattage aangeboden. Wij, van Letsleds.nl, bieden veel verschillende LED spots aan.

Doorgaans zijn al onze LED spots ook kantelbaar, dit geeft net wat meer mogelijkheden voor de verlichting in uw huis. Zo kan u een hoek die normaliter wat lastiger te bereiken is toch goed verlichten.

Fitting

Kies natuurlijk altijd de juiste fitting. Het kan een beetje overkomen als overbodige tip waar u hoe dan ook wel aan gedacht zou hebben, maar het komt vaak voor dat mensen toch vergeten de juiste fitting te bestellen.

LED experts

Wij hebben een lange geschiedenis in de branche van LED verlichting. We helpen en adviseren u dus graag, we kunnen tips geven voor het kiezen van uw verlichting, maar we maken ook hele lichtplannen voor particulier en zakelijk. Heeft u interesse, bekijk dan onze LED verlichting op Letsleds.nl. Vragen over LED en Led gerelateerde zaken beantwoorden wij met plezier.