Badkamer

Technologie in de badkamer

Geschreven door admin

Technologische oplossingen zijn er om je leven te veraangenamen! Niet alleen in de huiskamer of keuken, maar zeker ook in de badkamer. Technologie in de badkamer omvat elektronische voorzieningen zoals onder andere een verwarmde spiegel, badkamerradio, vloerverwarming of een elektronische kraan.

Elektrisch comfort in de badkamer

Heerlijk relaxt in een warm bad met schuim terwijl je naar jouw favoriete serie kijkt op een televisie in de badkamer. Dat is toch zeker het toppunt van comfort? Er zijn nog veel meer elektronische voorzieningen die bijdragen aan een fijne badkamer. Wat te denken van bijvoorbeeld:

  • elektrische kraan
  • badkamerradio
  • elektrische vloerverwarming
  • verwarmde spiegel

Een elektrische kraan is niet alleen erg handig maar kan ook flink besparen op het waterverbruik. Wanneer je met de hand naar de kraan toe beweegt zal deze vanzelf open gaan, water geven en weer uitgaan. Doordat je de elektrische kraan niet hoeft aan te raken draagt deze ook nog eens bij een aan hygiënische omgeving.

Met een spatwaterdichte badkamerradio ben je verzekerd van een lekker stukje muziek tijdens je dagelijkse douche. Heerlijk meezingen met je favoriete artiest én op de hoogte blijven van het laatste nieuws. Je mist niets met een spatwaterdichte badkamerradio!

Een elektrische vloerverwarming wordt vaak gebruikt als bijverwarming. Door de warme vloer blijven je voeten lekker warm én droogt de vloer snel op als deze nat is na het douchen. Wil je het maximale comfort halen uit je vloerverwarming gebruik deze dan in combinatie met een elektrische klokthermostaat. Hiermee kun je er voor zorgen dat de vloer al lekker warm is als je ’s morgens een douche wilt gaan nemen. Deze klokthermostaat kun je onafhankelijk van je gewone CV-thermostaat instellen.

Een verwarmde spiegel zorgt ook voor een stukje extra gemak. Door het warme oppervlak van een elektrische spiegel zal deze niet beslaan zodat je altijd direct na je warme douche de spiegel gebruiken kunt.