Stylingtip: Bloemen voor het opfleuren van je interieur

0
1142
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Bloemen; vrouwen zijn er dol op en ze kunnen je interieur flink opfleuren. Bloemen brengen kleur in je woning en zorgen voor een bepaalde sfeer in huis. Er zijn veel verschillende soorten bloemen en boeketten dus er is keuze genoeg. Je kunt dan ook bloemen kiezen die het beste bij jou en je interieur passen. Rozen, gerbera’s, zonnebloemen van alles is mogelijk.

Waarom bloemen in huis?

Het voorjaar is begonnen en de bloemen en planten zijn volop in bloei. Zij brengen het gevoel van voorjaar in je naar boven. Een goede reden om bloemen in jouw interieur te brengen, maar er zijn nog veel meer goede redenen voor bloemen in jouw interieur:

Reden 1: Kleur

Bloemen zijn verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de mooie kleur van rode rozen of het kleuren spektakel wat mogelijk is met tulpen. Bloemen zorgen voor kleur in huis en door de veel verschillende kleuren zijn bloemen te vinden voor elk interieur.

Reden 2: De geur

De geur van verse bloemen, wie vindt dat nou niet lekker? Daarnaast heeft geur een grote invloed op hoe we ons voelen en ons humeur. Bloemen ruiken vaak heerlijk en zorgen dus voor een goed gevoel!

Reden 3: Vrolijk gevoel

Wanneer mensen bloemen zien worden ze vrolijker en voelen ze zich prettiger. We ervaren ook minder stress als bloemen aanwezig zijn in een ruimte. Nog een goede reden voor bloemen in jouw interieur!

Bloemen laten bezorgen

Tegenwoordig kun je makkelijk bloemen laten bezorgen en is het zeer gemakkelijk om bloemen in jouw interieur te brengen. Het meest gemakkelijke is het online bestellen van een boeket. Wil je graag zelf invloed houden op het boeket dan kun je zelf online bloemen bestellen maar je kunt je ook laten verrassen voor te kiezen voor een bloemenabonnement.

Wij raden het bloemenabonnement aan van Frederique’s Choice. Met dit bloemenabonnement krijg je maandelijks, elke twee weken of wekelijks een nieuw boeket van topkwaliteit aangeleverd bij jouw thuis. De boeketten zijn altijd vers en worden in een mooie verpakking afgeleverd. De grootte van het boeket en de frequentie bepaal je helemaal zelf.