Stofzuiger kopen

0
812
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Van alle apparaten in uw huis is een stofzuiger een van de meest essentiële. Als uw stofzuiger het ooit is heeft begeven en u een week of langer zonder hebt gezeten, dan weet u hoe snel vuil uw tapijten en vloeren kunnen worden. Daarom is een betrouwbare stofzuiger zo belangrijk voor de algehele schoonheid van uw huis.

Klassieke stofzuiger met zak

miele

De meeste mensen herkennen direct deze stofzuigers. Ze hebben een lange flexibele slang die aan een ‘kar’ is bevestigd, welke is gemonteerd op makkelijk te bedienen wielen die het gemakkelijk maken om over houten vloeren, tegels of tapijten te trekken te gaan.

Als u zo’n stofzuiger heeft, zoals de Miele Classic C1, weet u dat u al het vuil en stof zal verwijderen. Het maakt alles gemakkelijk schoon met verschillende sterktes zuigkracht en een 1200W motor die alles reinigt van tapijt, tegel, hardhouten vloeren en nog veel meer.

Mocht u een Miele stofzuiger hebber maar mist u een onderdeel? Bestel dan Mielen onderdelen bij www.onderdelenwinkel.nl

Stofzuigerstok

Als u op zoek bent naar een lichtgewicht om uw huis schoon te maken, kan een stokzuiger, anders bekend als een elektrische bezem, een oplossing voor u zijn. De motor van een stokzuiger bevindt zich in de handgreep en de lange dunne stekker is aangesloten op een stroomkop die perfect is voor het verzamelen van vuil en stof.

De Dyson is een goed voorbeeld van hoe veelzijdig een stokzuiger kan zijn. Het is draadloos en oplaadbaar, waardoor u 26 minuten schoonmaaktijd heeft per keer. Het is krachtig genoeg om huisdierhaar of de wat zwaardere stofdeeltjes op te ruimen. Als u spinnenwebben in uw hoeken hebt, heft u de stofzuiger gewoon op en u kunt uw bereik uitbreiden om een ??hoek in de kamer te reinigen.

Handstofzuiger

Handstofzuigers zijn er al lang, maar de nieuwste modellen zijn aanzienlijk verbetert de laatste jaren. Het Dyson DC34 handstofzuiger is krachtig die stof en haar reinigt. Het is ontworpen om kleine oppervlakte schoon te maken. Het is een lichte unit die u met één hand kunt bedienen.

Als u de oplaadbare Dyson Animal-handheld hebt, wordt het direct opgeladen in de batterij, dus het blijft vol geladen. Handstofzuiger zoals de Dyson zijn perfect voor die moeilijke gebieden zoals trappen en kozijnen en zijn zelfs beter voor het reinigen van uw auto.