Steen en hout behang voor een industriële look in je interieur

0
1168
Design en lifestyle

Als je op zoek bent naar een industrieel uiterlijk van je kamer, kun je je interieur snel een nieuwe look geven met een fotobehang. Hiermee zorg je ervoor dat je wand de eyecatcher van de kamer wordt. En met een steen behang of juist een steigerhout behang creëer je een stoere uitstraling.

Een industriële look vind je misschien alleen in oude fabrieken of vervallen panden en normaal gesproken niet zo snel in een woning. Maar met een fotobehang is het heel makkelijk om deze sfeer in jouw kamer te halen. Een industrieel behang is niet alleen mooi voor in de woonkamer, maar denk ook eens aan een restyling van de gang of een werkkamer.

Betonlook

Ga voor urban living

De urbanstyle in je woonkamer is makkelijk te creëren door te kiezen voor een betonbehang in grijstinten. En voor wie een natuurlijke look wenst, is er steigerhout behang dat bestaat uit allemaal smalle houtenlatjes in verschillende zachte tinten. Past in jouw interieur meer een ruwe look? Kies dan voor een steen behang, bijvoorbeeld met betonblokken of juist in aardetinten. Op zoek naar leuke meubels die bij deze look passen? Zoek dan ook eens naar een Bijzettafel van Interieur van nu.

Het gebruik van de natuurlijke materialen in lichte kleuren past trouwens ook heel goed bij de trend van een Scandinavische look in huis. Als je gaat voor een hout of steen behang combineer je dus twee trends en kies je voor een industrieel uiterlijk in een Scandinavisch interieur. Zo zorg je voor een originele sfeer jouw kamer.

Beton-blokken

Een designlook op de muur

Fotobehangen.nl biedt je een brede collectie hout behang, sloophout behang, maar ook beton behang. Dit zijn goedkopere alternatieven voor het designbehang van de Nederlandse ontwerpers als Piet Hein Eek of Piet Boon behang. Je creërt dezelfde sfeer met een fotobehang met betonlook of een steigerhout behang, tegen een lagere prijs. Een industrieel interieur is zo voor iedereen binnen handbereik. En de vliesbehangen kunnen zelfs op maat gemaakt worden voor jouw muur, zodat je een fotobehang ontvangt dat perfect op jouw muur past.

Heb je zin gekregen om je kamer een nieuw industrieel uiterlijk te geven? Bezoek snel Fotobehangen.nl en kies jouw favoriete steen en hout behang uit.

Abstract