Je spullen veilig op het werk

0
486
Design en lifestyle

Helaas komt het steeds vaker voor dat zelfs op de werkplek spullen zoals mobieltjes en laptops worden gestolen. Meestal zullen je collega’s niet schuldig zijn, want er kunnen vaak andere en onbevoegde personen binnen lopen of sluipen. Dit wil je als bedrijf natuurlijk tegenhouden. Dit kan eenvoudig met locker- en garderobekasten.

Lockerkasten

Met een lockerkast hebben klanten, medewerkers en bezoekers de mogelijkheid om hun spullen veilig op te bergen. Dit betekent dat de lockers ‘hufterproef’ moeten zijn. De lockers mogen dus niet gemakkelijk open te breken zijn. Bovendien kun je tegenwoordig vele verschillende lockersloten kopen. Vroeger zat er een simpel draaislot op dat je kon openen met een sleutel. Nu kun je ook werken met een persoonlijke beveiligingscode. Of je kunt je lockers openen met een app. Je kan voor je medewerkers een algemene ruimte voor lockers neerzetten, of voor alle werknemers persoonlijke nieuwe lockerkasten plaatsen.

Laptoplockers

Tegenwoordig heb je speciale lockers voor laptops. Bedrijven bieden in de nabije toekomst de mogelijkheid om flexibel of thuis te werken. Hierdoor worden laptops steeds meer gebruikt. Het is belangrijk dat je als werkgever grip houd op al deze kostbare laptops. Dit doe je eenvoudig met laptoplockers. Dit is een speciale lockerkast waarbij de lades op een nauwkeurige manier dat er precies een laptop in past. Zo kun je erg veel laptops veilig opbergen in een kast. Deze kasten worden vaak nog voorzien van stroom ook, zodat de laptops worden opgeladen wanneer ze staan opgeborgen. Voor grote bedrijven is dit een ideale oplossing.

Garderobekasten

Ook in theaters, restaurants en congreshallen komt steeds vaker diefstal voor. Deze bedrijven hebben allemaal een eigen garderobe waarin klanten hun jassen en tassen tijdelijk kunnen opbergen. Hierdoor kunnen persoonlijke spullen van de klanten op een redelijk eenvoudige manier gestolen worden. Garderobe kasten zijn hier de oplossing voor. Met een muntinworp kunnen klanten eenvoudig hun eigendommen opbergen. Als bedrijf is het ook eenvoudig om hier geld voor te vragen, wat zeker niet misstaat, omdat je deze veilige oplossing biedt. Zo zie je maar dat er in elke situatie wel een oplossing is om de eigendommen van personen veilig op te bergen. Deze oplossingen zijn vaak ook nog erg praktisch.